DC 2009/06-07

Mi történt a sötét lovaggal? Ki lehet az új Batman? A vetélkedés hamarosan elkezdődik, melynek végén kiderül, ki viseli majd a denevérjelmezt Gotham Cityben? Az új dupla DC összefoglalót ezúttal is szeretve tisztelt Didio apánk tanításaival kezdjük, majd Eredettörténet sorozatunkban bemutatjuk nektek Hal Jordant, vagyis a Zöld Lámpást! Megosztom veletek gondolataimat az Adventure Comics újraindulásával kapcsolatban, és persze átvesszük a legizgalmasabb megjelenéseket az utóbbi két hétből. Kalandra fel!

DC NEMZET

„A 2008-as év igen zsúfolt volt Batman számára, hiszen Grant Morrison mind a R.I.P., mind a Final Crisis oldalain a legnagyobb kihívás elé állította. Amint ezeket a sorokat olvassátok, még előttetek áll, hogy megismerjétek Bruce igazi végzetét. Hamarosan kezdődik a harc a köpenyért, miután a Neil Gaiman és Andy Kubert „Whatever happened to the caped crusader” című története befejeződik a Detective Comicsban.

A „Battle for the cowl” hatalmas káosszal veszi kezdetét. Batman hiányában Gotham utcáit lángok borítják, és bár rengeteg hős siet rendet teremteni, a végső kérdés még mindig megválaszolatlan: ki viseli majd a denevérjelmezt? A Tony Daniel által írt és illusztrált történet egy kegyetlen harcot mutat be, mely végzetes következményeivel teljesen megváltoztatja a DC Univerzumot, és mindezt minisorozatokból és egyrészesekből álló válogatásban olvashatjátok.

Hogyan birkózik meg a Gothami rendőrkapitányság az új helyzettel? Milyen új gonosztevők érkeztek Gothambe? Kicsoda is Azrael? Milyen gyúgymódot keres Orákulum? Mindezen események fináléjára májusban kerül sor. Addig is maradjatok velünk!”

Folyt. köv.

DD

Márciusban kezdetét veszi a vetélkedés; ki veszi át Batman helyét Gotham Cityben? Hogy átlátható legyen, mely címeket is kell majd olvasnunk az események követéséhez, íme itt egy lista az összes tie-innel, hónapokra lebontva:

Eredettörténet #5 – Zöld Lámpás

Természetesen ezúttal sem maradhat el Eredettörténet sorozatunk, melyben Német Attilával közösen egy újabb DC Univerzum béli karakter rövid, ám annál élvezetesebb bemutatóját hoztuk el nektek. A Blackest Night eseményre való felkészülés jegyében íme Hal Jordan, a Zöld Lámpás!

A sorozat eddigi epizódjait itt érhetitek el!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6