Penge 3 DVD

Mindannyiunk kedvenc fekete bőrű vámpírvadásza, Penge (Wesley Snipes) visszatért. Mivel a folytatásoknak mindig valami nagyobbat, erősebbet és hangosabbat kell prezentálniuk, mint az elődöknek, így harmadik nekifutásra Penge a legősibb, a legelső, a legvámpírabb vámpír ellen veszi fel a küzdelmet. ő pedig nem más, mint Drakula, haveroknak csak Drake. Baj lesz.

Alsó tagozatos algebratudásomat bevetve se perc alatt kikalkuláltam, hogy a Penge című vámpíros mozi volt az egész bullet-balletos, képregényes hóbelebanc előfutára. Nélküle nem létezne sem a Kung Pow, sem az Elektra. Oké, meg talán az X-Men és a Mátrix sem. Felettébb kár hát, hogy ilyen csúfosan elhullott, s még nagyobb nyomorúság, hogy még méltóságát sem sikerült megőriznie haldoklás közben.

Ezen a kiadványon ott van minden, ami szemnek-szájnak ingere, még a külcsín is impozáns annak ellenére, hogy a borító nagy részét elfoglaló Wesley Snipes nem egy szép legény. A magyar nyelvű menü meglehetősen merev (gyk. állóképes), melynek az a legfőbb előnye, hogy könnyedén átlátható. Még jó, hogy nem kell túl sok animáción átevickélnünk ahhoz, hogy az egyes almenükhöz jussunk, ugyanis hangot csak a kezelőfelületre visszaugorva lehet módosítani.

tony leung