Ultimate News #124

Szép jó napot minden kedves olvasómnak! Ismét jelentkezem az Ultimate News legfrissebb, 124. kiadásával, sok-sok új hírrel, információval, képpel, miegymással. Kihagyni tilos! De miért is hagynátok ki, ha egyszer bemutatom nektek a májusban várható újvilági megjelenéseket és a januárban megjelent egy szem Ultimate-kiadvány helyezését az eladási listán? És ugyan melyikőtök bírna ellenállni egy interjúnak Aron E. Coleite-tal és Joe Pokaskival az Ultimate X-Men és az Ultimate Fantastic Four befejezéseiről? És hogyan is képzelhetem, hogy nem érdekel titeket az Ultimate Spider-Man 131. számának előzetese, egy dupla oldal az Ultimate X-Men 100. számából, valamint az Ultimate Fantastic Four utolsó, 60. számának bemutatója és kritikái? Végül pedig az aztán már tényleg nevetséges gondolat a részemről, hogy az Ultimate Wolverine vs. Hulk 2. számának új kiadásáról nem akartok hallani, igaz? Hát bolond vagyok én, hogy ilyen kérdéseket teszek fel? (Valószínűleg nem, csak valahogy ki akartam tölteni a bevezető szöveget.)

Ez pedig már a 124. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

MÁJUSI ELŐZETESEK

A május a nagy finálék hónapja lesz a jelek szerint. Végleg véget ér az Ultimate Spider-Man első sorozata a Requiem-kiadások első számával, és immár ténylegesen véget ér az Ultimate Wolverine vs. Hulk is egy grandiózusnak ígérkező lezárással. És elvileg véget ér az Ultimatum is, de azért ennyire ne legyünk optimisták, hiszen a 3. szám megjelenése márciusra csúszott, a 4.-é áprilisra, így elég valószínű, hogy a befejező, 5. szám sem fog megjelenni időben, májusban… Na mindegy, azért Marvelék meghirdették. Hátha mégis.

Ultimatum: Spider-Man Requiem Book #1
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Stuart Immonen és Mark Bagley
Borítórajz: Stuart Immonen

Pókember elbukott, és az Újvilág már sosem lesz így olyan, mint eddig. Csatlakozz te is Brian Michael Bendishez és Stuart Immonenhez, valamint a sorozat első rajzolójához, Mark Bagley-hez ebben a kétrészes történetben egy igazi hősről, a közkedvelt és barátságos hálószövőről! Aki pedig bemutatja őt nekünk, nem mást, mint… J. Jonah Jameson?! MARK BAGLEY EDDIG SOSEM LÁTOTT RAJZAIVAL!

A BORÍTÓT NEM TETTÉK KÖZZÉ!

Ultimate Wolverine vs. Hulk #6
Írta: Damon Lindelof
Ceruza- és borítórajz: Leinil Francis Yu

Még többre vágytok? Mi is!!! A szupersztár író, Damon Lindelof (Lost) és a méltán népszerű rajzoló, Leinil Francis Yu (Secret Invasion) végre befejezik az évszázad csatáját! Most, hogy a küldetése romokban hever, és Fury is a nyomában van, vajon képes lesz Rozsomák összeszedni magát (átvitt és szó szerinti értelemben is!), hogy azt tegye, amiben a legjobb, mielőtt Hulk péppé lapítja? Ki ne hagyjátok a hihetetlen finálét a Vadállat és a Behemót között, mely során mindketten TOTÁL BEDURVULNAK!!!

Ultimatum #5
Írta: Jeph Loeb
Ceruza- és borítórajz: David Finch
Alternatív borítórajzok: Ed McGuinness és Olivier Coipel

Ez lenne hát a jelenleg ismert világ vége? De ez ám!!! Ahogy arra csak az Emmy- és Eisner-díjas író, Jeph Loeb és a szupersztár rajzoló, David Finch képesek, elérkezik végre az apokaliptikus finálé, mely során minden, és tényleg MINDEN szálat elvarrnak! Az Újvilág hősei szembenéztek utolsó ítéletükkel… de amikor elülnek a csata porfelhői, vajon ki marad állva? Aki bírja még az egyre növekvő számokat a halállistán, az ki ne hagyja ezt a számot, hiszen végre MINDENRE választ kapunk a megrázó befejezésben! Még évekig fognak erről a kiadványról beszélni a rajongók, ezt megígérhetjük!

AMERIKAI ELADÁSI ADATOK

Olyan nagyon nem lesz izgalmas ez a „lista”, mivel egyetlen új kiadvány jelent meg csupán a múlt hónapban… Az Ultimate Spider-Man 130. száma egyedül képviselte az Újvilágot tehát az új év első hónapjában, de azért így is megállta a helyét – vagy legalábbis a szokásos eredményt hozta. Íme:

Az egy szem Ultimate-kiadvány helyezése 2009 januárjában


23. Ultimate Spider-Man #130 (50 ezer eladott példány)

Összességében gyengébb hónap volt a január, mint a december, ez látszik, hiszen az Ultimate Spider-Man eladott példányainak száma alig változott, de ezúttal ez mégis elég volt a 23. helyre, míg legutóbb nagyjából ugyanennyi eladási példányszámmal csak a 40. helyet csípte meg hálószövő hősünk. Hát igen. Egyébiránt semmi extra, úgyhogy ugorjunk is.

Oldalak: 1 2 3 4