Ultimate News #94

ADATLAP

Emma Frost egy egészen újszerű, oktató szerepkörrel felruházott csapatot kívánt létrehozni az Újvilág: X-Men – Új Mutánsok című kötetben. Hogy ez mennyire sikerült neki, az ott kiderül, de a csapat adatlapja már itt olvasható!

Emma Frost és diákjai

Jelenlegi tagok: Emma Frost, Plazma (Alex Summers), Káprázat (Alison Blaire)
Korábbi tagok: Bestia (Hank McCoy), Karma (Xi’an Coy Mahn)
Tevékenységeik központja: Chicago
Első megjelenésük Amerikában: Ultimate X-Men #44 (2004)
Első megjelenésük Magyarországon: Újvilág: X-Men – Új Mutánsok (2008)

Történetük: Emma Frost, aki maga is mutáns, és képes a testét törhetetlen kristállyá alakítani, korábban egy másik mutáns, a telepata Charles Xavier diákja és szeretője volt. Idővel nézeteltérésük támadt a mutánsok szerepét illetően az emberi társadalomban, ezért Emma szakított vele, és otthagyta. Charles úgy érezte, a mutánsok humánus viselkedéssel és szuperhősi segítségnyújtással beilleszkedhetnek az emberek közé, de Emma csakis békés, oktató jellegű szerepet képzelt el ennek az új fajnak. Emma Chicagóba költözött, ahol tanárnőként helyezkedett el, és több szemináriumot is tartott a mutánsokról. Miután Xavier megalakította saját csapatát, az X-Ment, Emma is lépéseket tett, és magával az amerikai kormánnyal és az elnökkel kezdett tárgyalni egy lehetséges mutáns csapatról, mely megnyerő, szimpatikus fiatalokból állna. Ők lennének a mutáns ügy szóvivői, akik oktatnák az embereket, majd megnyernék őket. Az elnök rábólintott a tervre, és Emma új mutánsai megkezdték ténykedésüket…

FOLYTATÁS AZ ÚJVILÁG: X-MEN – ÚJ MUTÁNSOK CÍMŰ KÖTETBEN!

Sűrű volt az e heti összefoglaló, nemdebár? Már látom is, hogy csak úgy zsong majd az Ultimate Marvel 4.0 fórum a hozzászólásaitoktól! Ám még mielőtt mennétek írogatni, egy bejelentést kell tennem, melyet a fórumban már olvashattatok:

Mostantól kicsit szeretnélek titeket is bevonni ezekbe a kis összefoglalókba. Elég sok kritikát olvashattatok már az elmúlt időkben, jókat, rosszakat, és most itt az ideje, hogy ti is megmutassátok, mit tudtok! Írjatok hétről hétre kritikákat az éppen aktuális AMERIKAI Ultimate-számokról, küldjétek el azokat nekem, és én majd egy kis szortírozás után egyet-kettőt berakok a kritikák közé, ahogy azt ezúttal is tettem már.

A lényeg, hogy a kritika ÉRTELMES legyen, érvekkel és ellenérvekkel, mindent rendesen megindokolva, ne csak annyi, hogy „Szerintem tökjó volt”. Minimum egy olyan 10-15 sor legyen Wordben 12-es betűmérettel, és természetesen kerüljetek benne mindenféle trágár, nem oda illő kifejezést, még ha valami borzalmas számról is írtok kritikát. A kritika mellé csatoljátok, hogy milyen névvel rakhatom ki őket, illetve legyen egy értékelés is a végén. Azt rátok bízom, hogy 5-ös, vagy 10-es, vagy százalékos, vagy milyen skálán értékeltek, de legyen feltüntetve mindig a maximális pontszám, hogy értsük, mennyiből érte el az adott pontszámot a kiadvány (pl. 3/5, 7/10, 20/100%, stb.).

A héten az Ultimate Spider-Man 124. száma jelenik meg, erről fordítok kritikákat jövő hétre, és ti is erről írjatok majd nekem az alábbi címek egyikére:
maniax2KUKACcitromail.hu
ikari1821KUKAChotmail.com (MSN-cím)
kohalmiedit2KUKACchello.hu

Tehát írásra fel!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7