Ultimate News #94

ULTIMATE SPIDER-MAN

Sebesen száguldunk a héten megjelenő 124. szám, a War of the Symbiotes 2. része felé, melyben képregényben most először fog szerepelni az újvilági Bogár. Persze akik játszottak az Ultimate Spider-Man videojátékkal, azoknak ez a gonosztevő már nem ismeretlen, de most végre a képregényolvasók is megismerhetik. Alig várjuk! Addig is egy kis előzetes:


Most pedig pár fekete-fehér, nyomtatásba soha nem került oldalt szeretnék megmutatni nektek. A rajzoló egy bizonyos Marco Santucci. Nekem bejönnek, remélem, nektek is.

Végezetül egy háromféle felbontásban is elérhető háttérrel szeretnélek megörvendeztetni titeket a 125. szám borítójával. Itt találjátok.

ULTIMATE X-MEN

Sokan az új írót, Aron E. Coleite-ot az egekig magasztalják, míg mások csak max erős közepesnek értékelik eddigi munkáját a sorozatnál. Akárhogy is, első sztorijában, az Absolute Power címűben, amely a March on Ultimatum részét képezi, van minden: most, a 96. számban, az Alfa Osztag legyőzése után fény derül arra, hol is járt Apokalipszis legyőzése után a Főnix. Felbukkan egy Ezüst Utazó a sok közül, és sok Szemlélő, melyből eddig csak egyet láthattunk az Ultimate Origins 2. számában. Már ha azok a valamik tényleg a Szemlélők. Aztán van itt még sok-sok látványos csata Akolítusokkal, X-ek X-ek ellen, a Vészmadár tombol néhányuk szervezetében, sőt: vendégszereplőként még felbukkan Pókember és Kitty Pryde is! Nagy bánatomra azonban Mark Brookst egy új rajzolóra, Clay Mannra cserélték, ismeretlen okokból. Még jó, hogy legalább Brandon Peterson megmaradt vendégrajzolónak. De most jöjjön a bemutató pár kedvcsináló oldallal!

Ultimate X-Men #96 – Absolute Power (3. rész)
Írta: Aron E. Coleite
Ceruzarajz: Clay Mann és Brandon Peterson
Borítórajz: Gabriele Dell’Otto

X-Men kontra X-Men! Az Alfa Osztagra mért támadásuk után Kolosszus és társai körözött szökevényekké lettek! És ami még rosszabb: függővé váltak a „Vészmadár” néven elhíresült drogtól! Az X-Men másik felének kell őket lekapcsolnia… Igen, mutánsok mutánsok ellen! Az X-ek saját csapattársaik ellen kénytelenek harcolni… de vajon melyik oldal lesz a győztes? Eközben pedig újabb érdekes dolgok derülnek ki Jean Greyről… Vajon hová tűnt, miután legyőzték Apokalipszist?


Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7