Ultimate News #94

ULTIMATE FANTASTIC FOUR

Aki olvasta a San Diegó-i képregényfesztiválról írt beszámolómat (és nyilván mindenki olvasta), már tudhatja, hogy ez a sorozat bizony így, ilyen formában már nagyon a végéhez közeledik. Hogy mi lesz majd a Fantasztikus Négyes sorsa, az még egyelőre ismeretlen, de az biztos, hogy most még eléggé lefoglalja őket a Salemi Hetes, Agatha Harkness, és immár Namor is. Illetve Namor csak egyiküket… Na de elég a szóból, nézzük a legújabb, 56. szám bemutatóját, melyben új rajzoló, Eric Basaldua vette át Tyler Kirkhamtől a stafétát!

Ultimate Fantastic Four #56 – And Divide by Seven (3. rész)
Írta: Mike Carey
Ceruzarajz: Eric Basaldua
Borítórajz: Billy Tan

Folytatódik a Salemi Hetes története! A Láthatatlan Nő leleplez egy hihetetlen titkot ezzel az új, szenzációs csapattal kapcsolatban… ám sajnos most épp az óceán mélyén rekedt! Eközben pedig Agatha Harkness felfedi valódi kilétét…

THE ULTIMATES

Egyszerűen megállíthatatlan a 3. kötet! Rég kapott annyi negatív kritikát újvilági sorozat, mint mostanság a The Ultimates 3, és mégis: zsinórban immár negyedszer fogyott el a tengerentúlon minden példány belőle, ezúttal a 4. számból. Természetesen most is készül második kiadás új borítóval magából a képregényből. Szerintem jól választottak, kétségtelenül ez a legkirályabb oldal a számból. Ez lesz az, ni:

MINISOROZATOK

Ultimate Origins

Szépen teljesít eddig ez a mini, nagyon is szépen! Ahogy azt olvashattátok az eladási adatoknál, az 1. szám a második helyet érte el az összesített listán júniusban, és most a 2. számból is elfogyott minden egyes példány. Ezúttal azonban kapunk új, második kiadást is a Marveltől, természetesen vadiúj, magából a képregényből vett borítóval. Ráadásul kihajthatóval! Valahogy így fog kinézni:

És egy kis pluszként kaptok még egy hátteret is a 3. szám alternatív borítójából, melyet eddig nem is nagyon láthattatok sehol. Háromféle felbontásban érhető el itt.

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7