Ultimate News #78

THE ULTIMATES

Na hogy azért a Különítmény se maradjon ki az új megjelenések listájából, íme, bemutatom nektek a 3. kötet 1. számának legújabb, fekete-fehér kiadásának borítóit! Én meglehetősen elfogult rajongója vagyok Joe Madureirának, így szerintem baromi jól néznek ki, ahogy maga a teljes képregény is. Alig várom, hogy rátehessem a mancsom egy példányra!

Hát nem gyönyörűek? Reméljük, ezek után már a 4. számra sem kell olyan sokat várnunk… Nyilván már az amerikai rajongók is tűkön ülnek, hiszen unalmukban rengeteg rajzot készítettek a Különítmény tagjairól és ellenségeiről. Nézzétek csak:


MINISOROZATOK

Ultimate Human

Nem, a borító ne tévesszen meg senkit: az Ultimate Human 3. számában nem szerepel se Vasember, se Hulk, de még Tony és Bruce is csak pár képkocka erejéig bukkannak fel. Ezúttal Peter Wisdomé, vagyis a Vezetőé a főszerep. Bepillantást nyerünk a múltjába, megtudjuk, miért is teszi, amit tesz, és hogy hogyan lett belőle nagyfejű főgonosz. Sok szöveg, érdekes, intrikákkal telitűzdelt történet, viszont cserébe zéró akció. Én mindenesetre melegen ajánlom mindenkinek!

Ultimate Human #3
Írta: Warren Ellis
Ceruza- és borítórajz: Cary Nord

Folytatódik Hulk és Vasember közös története! Ki ez a Peter Wisdom, és mit akar Tony Starktól és Bruce Bannertől? Vajon mik a titokzatos Vezető céljai? Warren Ellis (Ultimate Galactus-trilógia) és Cary Nord (Conan) párosa elhozzák a válaszokat!

Ultimate Iron Man

Az Ultimate Human 3. számában ugyan nélkülöznünk kellett Vasembert, na de majd az Ultimate Iron Man 2 4. számában! Legalábbis ezt gondolnánk, de nem, Vasember itt sem teszi tiszteletét, csak a borítón. Kapunk cserébe viszont Gépágyút, atombombát, repülőgép-zuhanást, kormányügynököket, rengeteg csavart és izgalmat, és persze némi humort is. Tony lassan összerakja a fejében a kirakós darabkáit, és az utolsó, 5. számban jöhet majd a végső leszámolás! Remélhetőleg akkor már Vasemberrel.

Ultimate Iron Man 2 #4
Írta: Orson Scott Card
Ceruza- és borítórajz: Pasqual Ferry

Vasember eredettörténetének újabb fejezete! Hogyan birkózik meg Tony Stark egy élesített atombombával? És vajon ki akar ennyire az életére törni? A többszörös díjnyertes Orson Scott Card és Pasqual Ferry (Ultimate Fantastic Four) tovább kalauzolnak minket a fémhős múltjában!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6