Ultimate News #124

ULTIMATE X-MEN

Sajnos a sorozat utolsó és egyben jubileumi 100. száma ebben a hónapban már nem fog megjelenni, barátaim… A megjelenés márciusra tolódott, valószínűleg az Ultimatum 3. számának (újabb) csúszása miatt. Ejjj, ettől nagyon bús panda vagyok, és egy ilyen családbarát honlapon nem illendő kifejezések jutnak eszembe dühömben… De nincs mit tenni. Azért egy újabb előzetes érkezett magából a kiadványból sok-sok Többszörös Emberrel és sok-sok Vadóccal…

…valamint itt megtalálhatjátok a 100. szám borítójából készült hátteret is három különböző felbontásban.

ULTIMATE FANTASTIC FOUR

Itt a vége… illetve még nem teljesen, hiszen nyár elején várható még a Requiem, a sorozat igazi lezárása, szóval ez az utolsó szám nem is igazán utolsó szám. Ennélfogva aki végleges lezárást remél a 60. számtól, az csalódni fog. Nem több ez, mint az Ultimatum sztori 3. része nyitva hagyott befejezéssel. Azért nem akarok elkedvetleníteni senkit, csak jó, ha ezt előre tudjátok, mielőtt nekiálltok az olvasásnak. Végső soron tehát az utolsó 60. szám… még csak az utolsóELŐTTI. A könnyes búcsút tehát én is későbbre, majd a Requiem megjelenésére halasztom. Oké? Oké.

Ultimate Fantastic Four #60 – Ultimatum (3. rész)
Írta: Joe Pokaski
Ceruzarajz: Tyler Kirkham
Borítórajzok: Ed McGuinness

ULTIMATUM! A SOROZAT UTOLSÓ SZÁMA! Az egész akkor kezdődött, amikor négy tinédzser egy fantasztikusan balul sikeredett kísérletben vett részt… Most, a sorozat hihetetlen utolsó számában hőseink rájönnek, hogy semmi sem tart örökké – még a család sem.

MINISOROZATOK

Ultimate Wolverine vs. Hulk

Neeeem, még mindig nem a várva-várt 3. szám, hanem csak a 2. új kiadása érkezett meg új borítóval. Természetesen aki még nem olvasta ezt évekkel korábban, annak kötelező vétel, de a többiek is vethetnek rá egy pillantást, ha idejük engedi. Ugye még emlékeztek: míg az 1. szám Rozsomákra koncentrált, addig ez Hulkra, és kiderül belőle, hogyan is került abba a helyzetbe Tibet hegyei között, amelyben Logan rátalált. És jövő hónapban pedig végre… folytatódik a történet!

Ultimate Wolverine vs. Hulk #2 (Új kiadás!)
Írta: Damon Lindelof
Ceruza- és borítórajz: Leinil Francis Yu

Dr. Bruce Banner. Tömeggyilkos. New York lakói közül több száz embernek a halála az ő lelkén szárad. Most a világot járja, hogy ráleljen a belső békéjére, és lecsillapíthassa a benne élő szörnyeteget. Banner elutazik Párizsba, Írországba, Indiába, míg végül eljut Tibet hegyei közé… ahol rátalál a Nirvánára. És ekkor bukkan fel Rozsomák. Hogy megölje. Kezdődjék hát a játszma! Damon Lindelof, a nagysikerű tévésorozat, a Lost munkatársa és a szupersztár rajzoló, Leinil Francis Yu közös története folytatódik!

Oldalak: 1 2 3 4