Jonah Hex (DVD/BD)

A legendás képregénysorozat lapjairól előlép Jonah Hex (Josh Brolin), a sebhelyes arcú kalandor és könyörtelen fejvadász, aki még a halált is kicselezte, és aki nyomára bukkan bárkinek… és bárminek. Jonah erőszakos múltját legendák övezik; félig a földi világban, félig a túlvilágon él. Az egyetlen ember, akihez érzelmek fűzik, egy Lilah (Megan Fox) nevű prostituált, akin a bordélyban töltött évek szintén mély sebeket ejtettek. Jonah-t azonban kísérteni kezdi a múlt, amikor visszautasíthatatlan ajánlatot kap az amerikai hadseregtől: ha azt akarja, hogy visszavonják a fejére kitűzött vérdíjat, el kell kapnia a legveszedelmesebb bűnözőt, Quentin Turnbullt (John Malkovich). Csakhogy Jonah Turnbull ősellensége, és a földi pokol elszabadítására készülő eszelős terrorista semmitől sem riad vissza, hogy holtan láthassa a fejvadászt.

A Crank írói és a Horton rendezője John Brolin, John Malkovich és Megan Fox társaságában a vadnyugatra látogat. Az eredmény: totális káosz vagy kultuszfilm születőben? Októberben kiderül!

A Jonah Hex 2010. október 20-án jelenik meg DVD-n és BD-n a ProVideo forgalmazásában. A filmet mindkét kiadvány eredeti (2.40:1) képarányban, DD5.1-es magyar és angol (BD-n dts HD MA 5.1-es angol) hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében kínálja. Extrák (magyar felirattal):

  • Kimaradt jelenetek
  • BD-exkluzív: JONAH HEX ELKÉPESZTŐ VADNYUGATI KALANDJAI – Bennfentes információkért tartson Josh Brolinnal, Megan Foxszal, John Malkovichcsal és Jimmy Hayward rendezővel ebben a részletes kép-a-képben extrában
  • BD-exkluzív: JONAH HEX ÖSSZES TITKA A legjobb ismerői mesélnek a keveset méltatott hős jó, rossz és kimondottan csúf történetéről

Jonah Hex (USA – 2010)
Műfaj: akció, western, fantasy
Rendezte: Jimmy Hayward
Szereplők: Josh Brolin, John Malkovich, Megan Fox, Michael Fassbender, Will Arnett, Michael Shannon, Wes Bentley


Mozi-Előzetes

Mozi-Poszterek

…de kicsoda Jonah Hex?

Íme pár találat a KN kritikáiból: