Késni fog a Vasember 2.!

Aki már nagyon várta a Vasember 2. DVD és BD megjelenését, az húzza át a bekarikázott október 6-ai napot, mivel 2010. október 1-jétől az InterCom Zrt. nem forgalmazza a Paramount Home Entertainment DVD és Blu-ray kiadványait! Itt a hivatalos sajtótájékoztató:

Hazánk vezető film- és DVD-forgalmazója nem vállalta azokat a szerződéses feltételeket, amelyeket megújítandó megegyezésükben a stúdió kínált számára. Az InterCom Zrt. a jövőben a stabil üzleti alapokkal bíró, és perspektívát kínáló stúdióira és termékeire koncentrálva kívánja megtartani piacvezető pozícióját: a Twentieth Century Fox Home Entertainment, a Sony Pictures Home Entertainment és a Walt Disney Studios Home Entertainment összes DVD és Blu-ray megjelenését forgalmazza a továbbiakban is.

Az idei évben olyan nagy sikerekkel örvendezteti meg a házimozizás szerelmeseit, mint James Cameron legújabb alkotása, az Avatar, mely bővített, extrákkal tarkított változatban lesz elérhető mind DVD, mind Blu-ray változatban. Valamint a kultikussá vált Alien-filmek, melyek 6 lemezes, extrákkal teletűzdelt változatban jelennek meg Blu-ray-en. A Sony stúdió Rém Rom című filmje lesz a második 3D Blu-ray, mely a stúdió kínálatából napvilágot lát. A fentieken kívül az év végén a nagysikerű Toy Story 3. és a Szépség és a szörnyeteg DVD és Blu-ray extra változata mellett végre a boltok polcaira kerül majd a Disney stúdió első 3D-s Blu-ray filmje, a Karácsonyi ének is.

InterCom