Figuraszemle – Marvel Legendák

A BAF rendszernek azonban van még egy előnye. Sokan csak emiatt veszik meg a figurákat. Nekik csak a mellékelt alkatrész kell, így a felesleges figura mehet is az Ebay-re. Ez a magyarázata hogy a legtöbb Marvel Legends figura bontottan nagyon olcsón megszerezhető az Ebay-ről.
A legtöbb de nem mind.
Nagyon szerencsésnek mondhatja magát pl aki egy 6. szériás barna ruhás Wolverine-t birtokol (bár már az egész 6. széria ritka).

Az is igen sikeres ember, akinek van 5. szériás Colossus-a.

Fura módon a SpiderHulk is ritka.

Ezek a figurák nem voltak limitált kiadások, viszont akkora sikerük volt, hogy gyorsan elfogytak. Sokak véleménye szerint pl a 6. szériás Rozsomák figura a legjobb az eddig kiadott 22 Marvel Legends kompatibilis Rozsi figura közül.
Azért mondom hogy kompatibilis, mert a Marvel Legends vonal mellett a Toybiz több egyéb vonalat is beindított más néven, de teljesen megegyező felépítésű figurákkal.
Volt külön Pókember, Fantasztikus 4-es, és X-men vonal, sőt Mozifilmbeli kinézetű figurákat is adtak ki. Mindemellett a Marvel Legends vonalon belül is felbukkantak továbbra is X-men, F4, vagy Pókember-szereplők. Szóval a káosz így teljessé vált. És akkor a Marvel Select sorozatot még meg sem említettem. Ezekben egy-egy kiválaszott karakter jelenik meg, álatlában valamilyen részletesebb háttérrel, vagy talapzattal együtt. Szépek, de méretben nem passzolnak a Marvel legends-ekhez. Majdnem 1 inccsel magasabbak, és elég furán fest egymás mellett egy Pókember, meg egy fejjel magasabb Fekete macska. Ráadásul a Marvel Select figurák még csak nem is pózoltathatók olyan jól, mint a Marvel Legends-ek. A sorozat szükségességét máig sokan kérdőjelezik…

Ha valaki mégis át szeretné látni mindezt, akkor ezt az oldalt ajánlom:
MarvelLegends.net
Itt szépen elkülönülnek az egyes sorozatok, és miden figuráról van fennt kép is.

Oldalak: 1 2 3 4 5