Figuraszemle – Videójátékok

Eheti kiadásunkat mindenképpen a videójátékok karaktereiből készült akciófigurákra akarom fókuszálni. Annál is inkább, mivel nemrégiben sok új akciófigura szériáról röppentek fel hírek, melyek bizony videójátékok karaktereit foglaják magukba. Igen, tudom mit gondoltok…
„Hát ezeknek már semmi sem szent?”

Az általam leginkább várt sorozattal kezdem…

Gears of War

Ki kell jelentenem, hogy nem szeretem az fps (first person shooter), vagyis belső nézetű lövöldözős játékokat. Az utolsó, amit végigjátszottam az a Duke Nukem 3D volt, az pedig nem ma jött ki.
Azonban amint megláttam az első videókat a Gears of War-ból rögtön megfogott a játék.
Aki nem ismerné még, az vesse kíváncsi tekintetét erre a videóra: Gears of War – Mad world

Bár sem a trailerből, sem magából a videójátékból nem igazán ismerjük meg ennek a valaha virágzó, de mára a Locust által teljesen lerombolt civilizációnak a történetét, valahogy mégis beindítja a fantáziámat.

A játék maga inkább csak fps jellegű, de nekem ez már elég lenne ahhoz hogy ne keltse fel az érdeklődésem. A hangulata valahogy mégis megragadott. Úgy gondolom akik végigjátszották, azoknak biztosan felcsillan a szeme a hír hallatán, miszerint a NECA akciófigurákat készít belőle!

A NECA, azaz National Entertainment Collectibles eddig főleg mozifilmekből készített figurákat. Övék a licensz a Harry Potter figurákhoz és ők követték el a népszerű Cult Classics sorozatot is, mely mára már kultusszá vált filmek szereplőit örökíti meg műanyagba öntve. Az Alien vs Predator figuráik is szépek…

De nem is húzom tovább az időt szövegeléssel, jöjjenek a képek!

Az első néhány fotó alapján sokakban felmerült a gyanú, hogy ezek inkább szobrok lesznek. Nem látszanak illesztések a könyököknél. Aztán pár nap múlva kijött egy újabb kép, melyen ugyan még mindig nem látunk túl sokat, de annyi már biztos hogy a NECA ígéretéhez híven, ezek akciófigurák.

A protoípusokat még nem szabad véglegesnek tekineteni, egynelőre úgy néz ki, az első széria Marcus Fenix-et, Augustus Cole-t és egy Locust Drone-t fog tartalmazni, bár egyes online játékboltok Cole helyett Dom Santiago-t listázzák, egyenlőre ismeretlen okból… Szóval akár még a felállás is változhat.

Oldalak: 1 2 3 4