A BOSSZÚ ANGYALAI: Ultron határok nélkül / Míg végül eljönnek a Bosszú Angyalai (MLH001)

Cím: A BOSSZÚ ANGYALAI: Ultron határok nélkül / Míg végül eljönnek a Bosszú Angyalai (MLH001)
Sorozat: A MARVEL LEGNAGYOBB HŐSEI K.GY.
Szerző(k): Stan Lee, Jack Kirby, Dick Ayers, Kurt Busiek, George Pérez, Al Vey, Tom Smith
Kiadó: Hachette
Ár: 2990 990 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 152 oldal
Megjelenés: 2021.09.04.
Megvásárolható: Újságárusok és Képregényboltok
Online vásárlás: kepregenymarket.hu

Mikor a Föld a legsötétebb napjaival néz szembe, és az emberiséget olyan ellenség fenyegeti, aki túl erős ahhoz, hogy egy hős egymaga elbánjon vele, a Marvel Univerzum legnagyobb bajnokai egy megállíthatatlan csapatba tömörülnek, és belőlük lesznek a Bosszú Angyalai.
Ebben a kötetben megismerhetitek a csapat sorsszerű eredetét, ahogy szembeszállnak Lokival, a cselszövés istenével, valamint az egyik legeposzibb és legkeményebb küzdelmüket, amiben összecsapnak Ultronnal, a megalomán szupergonosszal és klónrobot seregével.
A KÖTET TARTALMA: AVENGERS 1. és AVENGERS (v3) 0. és 19-22.

Ed Hammond, Marvel szerkesztő (Panini UK) előszava:

Köszöntelek a Marvel legnagyobb hősei képregénygyűjtemény olvasói közt. Számunkra nem is volt kérdés, hogy egy ilyen sorozat első kötetében a Bosszú Angyalait kell felvonultatnunk, elvégre ők a Marvel, sőt talán az egész képregénytörténelem legnagyobb szuperhőscsapata. A jelmezes bajnokok ezen elképesztő seregét a mágia mesterei, zseniális tudósok, űrlények, mutánsok, harcos királyok és félistenek tarkítják. Számtalan veszélytől védték már meg a világot, és nem egyszer az egész univerzum sorsa is tőlük függött. Nem ismernek lehetetlent, és sosem adják fel a harcot, még akkor sem,
ha a biztos halállal kell szembenézniük.
A szerény kezdetet követően a Bosszú Angyalai a Marvel legfontosabb sorozatává nőtte ki magát. Bár első megjelenésük kissé egyszerűnek tűnhet (de rá fogsz jönni, hogy a kissé rohammunka ellenére is miért lett példátlan siker…), mára már ez a sorozat adja a legigényesebb szuperhősképregényeket. Az elmúlt ötven évben a csapat sorsát a képregényipar legjobb írói és rajzolói formálták, akik egyre jobb elbeszélői technikákkal egyre több érett és fajsúlyos témát érintettek.
A rajongók eleve imádják, amikor különböző sorozatok hősei összeállnak egy kalandban, de a Bosszú Angyalai ráadásul képességek és különleges erők elképesztő sokaságát is felvonultatják, így küzdelmeik mindig pazar látványt nyújtanak az olvasóknak – köszönhetően a tehetséges rajzolóknak. De a Bosszú Angyalai igazából a háttérben, a maszkok és alteregók mögött zajló események miatt emelkednek ki más hősök közül. A karakterek mélységét a kötelességük és magánéletük közti feszültségek adják – ahogy azt az Ultron határok nélkülben is látni fogod. Kurt Busiek író és George Pérez rajzoló története, ami a Bosszú Angyalainak egyik legbámulatosabb kalandja, tökéletesen példázza a csapat mottóját, hiszen ezzel az ellenséggel „egy hős egyedül képtelen lenne szembeszállni”.
Dőlj hátra, és jó szórakozást! A Marvel világának legnagyobb hőseit és lenyűgöző történeteit felfedező utazásod most kezdődik!

Előzetes (a teljes AVENGERS (v3) 0. szám):

Az első kötetben szereplő, magyarul is megjelent ajánlott olvasmányok:

A Míg végül eljönnek a Bosszú Angyalai  c. történet változatlanul megjelent már a Nagy Marvel Képregénygyűjtemény 70. kötetében (Marvel kezdetek: A 60-as évek).


VAN MÉG MÉG MIT OLVASNI: