Kate Kelly – A tettre kész hírvadász

Cím: Kate Kelly – A tettre kész hírvadász
Szerző(k): Eric Skillman, Felvidéki Miklós
Kiadó: kilencedik.hu
Ár: 5990 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 98 oldal
Megjelenés: 2021.10.29.
Megvásárolható: Képregényboltok
Online vásárlás: szukits.hu kepregenymarket.hu
Bevásárlólista: Loading

Végre megérkezett a “FM” által rajzolt végleges borítója a képregénynek, és ha minden jól megy, akkor a 45. Képregénybörzén már megvásárolható lesz a Kate Kelly – A tettre kész hírvadász!

A képregény borítóára 5.990 Ft.
Börzés normál ára 4.990 Ft.
Előrendelés esetén a börzés ára 3.990 Ft!

Előrendelni az alábbi Facebook bejegyzésnél lehet.

Figyelem: az általános papírhiány miatt a Fumax, a Képregénymarket és a Szukits webáruházakba, valamint a Fantasmania boltba csak november végére jut példány!

Előzetes:


2020 tavaszán a Comixology felületén jelent meg az öt részes, négy történetet elmesélő Action Journalism with Kate Kelly, melyet bár az amerikai Eric Skillman írt, a rajzolója az ízig vérig magyar Felvidéki Miklós!

A magyar keresztségben Kate Kelly – A tettre kész hírvadász címet kapó képregény lesz az első “új” kiadványa a kilencedik.hu-nak.
Miklós szeretné, ha valamely rendezvényen debütálhatna, mert már alig várja, hogy rajongóinak dedikálhasson és rajzolhasson… :)
Ennek megfelelően a jelenlegi helyzetet övező minden híradást figyelemmel kísérünk, és ha úgy adódik, már a tervezett, de egy kicsit eltolt tavaszi börzén megjelenhet!
Borító, előzetes és további részletek hamarosan…

Kate Kelly – A tettre kész hírvadász mindig készen áll egy új kalandra! Akár az űrt kell megjárnia, akár tündérországot, akár egy tudományos konferencián kell helyt állnia vagy megmentenie a helyi szuperhőst, Kate Kelly mindig határidőre adja le vezércikkét, hogy az olvasók másnap azonnal tájékozódhassanak a legfrissebb és legizgalmasabb kalandokról!

Kövesd a megjelenésről szóló friss híreket a facebook.com/tettrekeszhirvadasz oldalon is!VAN MÉG MÉG MIT OLVASNI: