Az Új Bosszú Angyalai: Kitörés (NMK #29)

Cím: Az Új Bosszú Angyalai: Kitörés (NMK #29)
Sorozat: NAGY MARVEL KÉPREGÉNYGYŰJTEMÉNY
Szerző(k): Brian Michael Bendis, David Finch, Danny Miki, Mark Morales, Frank D’Armata
Kiadó: Hachette
Ár: 2890 Ft
Formátum:
Terjedelem: 160 oldal
Megjelenés: 2019.01.31.
Megvásárolható: Újságárusok
Online vásárlás: szukits.hu kepregenymarket.hu

A Föld legnagyobb hősei ugyan feloszlottak, ám ettől még számos olyan veszedelem akad, amely túlságosan nagy kihívást jelent egyetlen magányos igazságosztó számára. Így amikor szuperbűnözők egész serege tör ki a számukra épített szigorított fegyházból, egy friss szuperhőscsapatra van szükség a megfékezésükre; ők az ÚJ BOSSZÚ ANGYALAI!

A gyűjtemény a New Avengers 1-6. számát tartalmazza.

Előszó:

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Bosszú Angyalai azért sikeres képregénykoncepcióként, mert nem fél a változásoktól. Ezt már a kezdeteknél tapasztalhattuk a rugalmas csapatfelállásnál – annyira, hogy a 16. számra egyetlen alapító sem maradt aktív állományban.
Amikor a Marvel a Bosszú Angyalai: Káosz című történettel rácsapta az ajtót a legfőbb szupercsapatára, mindenki tudta, hogy a történet itt még nem ért véget. Elvégre senki se vágja le az aranytojást tojó tyúkot. Már a Káosz lezárulta előtt felröppentek a hírek egy „Új” Bosszú Angyalairól. Az egyetlen meglepetés csak az maradt, hogy kik kerülnek majd bele.
A kezdő felállás érdekes elegyet mutatott. Amerika Kapitány, Vasember, Pókember és Rozsomák mind komoly nevek voltak, akik legalább valamennyire közös múltra tekintettek vissza, emiatt ők lettek a csapat gerince. Brian Michael Bendis azonban mindenkit meglepett Luke Cage és Póknő szerepeltetésével – csakhogy az író igencsak odavan ezekért a szereplőkért, akiket remekül használt a védjegyévé
vált szópárbajokban.
A Káosz eposzi mértékét követően sok olvasó attól tartott, hogy a folytatás nem üti meg ugyanazt a mércét. Az Új Bosszú Angyalai azonban minden tekintetben hozta az elvárásokat, új magasságba emelve ezzel a csapatot.
Lapozzunk hát, hogy tanúi legyünk egy (úgy-ahogy) új szuperhőscsapat születésének…

Előzetes: