A 43. KépregényBörze ELMARAD!

FRISS!

Ugyan a börze elmarad és a magánárusoktól csak online tudunk szemezgetni különböző csoportokban, az újdonságok beszerzésére azért született pár alternatíva, hogy még a börzés kedvezményekről se kelljen lemondanunk. Ezeket gyűjtöttük most össze:

Kingpin raktárvásár: az érdeklődésre való tekintettel a kiadó megnyitja a csepeli raktárát „most vasárnap, 15-én, 10 órától 15 óráig. Cím: Budapest, XXI., II. Rákóczi Ferenc út 107-115.
A Boráros térről induló HÉV 4. megállója (Karácsony Sándor utca). A Borárosról a menetidő 10 perc.
A raktár pontosan a HÉV megállóban van, azzal szemben. Egy fitness teremmel szemben.
Az összes újdonságunk megvásárolható lesz börzés áron, és valószínűleg a régiek is (attól függ, azokat mennyire tudjuk előásni, de ha sikerül, azok is börzés áron).”

– ehhez csatlakozva a Frike is ott lesz egy saroknyira: „11-13 kozott Vasarnap, nem a raktarban de a melleti utcaban”

– a Vad Virágok is „kinyitja vasárnap a személyes átvételi pontját 10-14 óra között!
Cím: 1094 Budapest, Tűzoltó utca 15. (Corvin-negyedtől 5 perc séta)
Kaphatóak lesznek az újdonságok (Hellboy: Mexikóban, Hellboy: A gonosz két arca és az Usagi Yojimbo 20. kötete). Minden képregény a webshopos áron lesz kapható”

– a fantasmania is kinyit vasárnap (1082 Budapest, Üllői út 66/c), ahol a kedvezményes újdonságokkal megpakolt asztallal várnak mindenkit 11 órától 15 óráig.

Virtuális börzét tart több kiadó és a webshop is:

– a Szukits webshopjában szombaton és vasárnap „Online képregénybörze” van, az akciós képregények listáját a Képregény fül alatt megbújó „1. ONLINE KÉPREGÉNYBÖRZE” alatt találjátok.

– a Vitanum minden kiadványát (Kockások, Seuso-mozaik, XIII) kedvezményes áron, postaköltség nélkül lehet megvásárolni március 20 péntekig. Ugyan a kiadó webshopja még nem üzemel, de továbbra is lehet tőlük a kockaskepregenyekKUKACgmailPONTcom email címen rendelni.

– a GooBo Kiadó webshopjában 20% kedvezményt kaptok minden saját kiadványukra a „borze” kuponkód érvényesítésével.

– a Ciceró és GABO mindhárom képregényét 25% kedvezménnyel tudjátok a kiadó honlapján megrendelni március 16-ig.

– az Infinity is minden kiadványát börzés áron adja a következő két hétben a szokásos spawnhungaryKUKACgmailPONTcom

– az Xcomix (Xtreme Comix) angol nyelvű használt képregényekkel foglalkozó webshopban 30% kedvezménnyel vehettek meg egyes címeket a borze30 kuponkóddal.


Nehéz szívvel jelentjük be, hogy sajnos a tavaszi Börze is elmarad.
Meghallgattuk a hivatalos jelentéseket a zárt térben történő rendezvényekről, egyeztettünk magával az iskolával, ahol már az Istentiszteleteket sem tartják meg a fertőzésveszély miatt, plusz, az asztalfoglalásokat is lemondta azóta több kiadó és magáneladó, minket is naponta keresnek meg többen bizonytalanok, aggodalmunknak adva hangot. Vasárnapig a helyzet javulni biztosan nem fog, csak rosszabb lehet, az utolsó pillanatra hagyni pedig nem lenne érdemes.
Világos, hogy nem tartunk még ott Magyarországon, hogy komolyabban félni kelljen a rendezvénytől, ugyanakkor az iskola sem vállalhatja a felelősséget, ha a javaslatok ellenére mégis zárt térbe kerülne 1000-1500 ember, és ennek bárminemű következménye lenne.

Sajnáljuk, nyáron újra megpróbáljuk.

Akik foglaltak már asztalt, és átutalták az árát, választhatnak: az őszi Börze (ami ugyanitt lesz) október 11-én lesz megrendezve. Valószínűleg az asztalár nem fog emelkedni, viszont a foglalásokkal majdnem az összes asztalt eladtuk. Aki úgy szeretné, annak áttesszük a foglalását az őszi Börzére, akkor fixen meglesz a helye, és elsőbbséget élvez, biztosan jut neki asztal. Aki nem szeretné, vagy az őszire nem tervez eljönni, az írjon nekünk – a mailben legyen benne a számlaszáma – és visszautaljuk neki a foglalás árát. Persze írjanak azok is, akik szeretnék, hogy áttegyük a foglalását az őszire.


„A tízes számrendszerbeli 43-as a kettes számrendszerben 101011, a nyolcas számrendszerben 53, a tizenhatos számrendszerben 2B alakban írható fel.”

De minket a 43-on kívül csak az alábbi három szám érdekel: 2020. 03. 15. Ez ugyanis a 2020-as év első KépregényBörzéjének dátuma!

A helyszín várhatóan megint a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium lesz:
1071 Budapest, Városligeti fasor 17-21. – TÉRKÉP

Hivatalos információk a szervezőtől:

Belépő: személyenként 500 Ft.
Asztalfoglalás: 2000 Ft/asztal az ár (+ a személyes belépőjegy ára).
Asztalfoglalás február 1-től lehetséges a marvelplusz KUKAC gmail PONT com címen. Ezek az adatok szükségesek hozzá:

  1. név
  2. egy számlázási cím
  3. hány asztalt szeretnél foglalni és
  4. hányan jöttök árusítani (asztalonként maximum kettő személy jöhet be!).

Az asztalok ezúttal három szinten lesznek elhelyezve: az első emeleten, a földszinten és az alagsorban (a tornaterem már nem játszik, helyette van az alagsorban az étkező). Az asztalhely nem választható, csak a Börze előtti napon dől el, hogy ki hova fér el, és az asztalok mérete sem egységes (többnyire általános iskolai padok, de az alagsori étkezőasztalok nagyobbak).

Közelmúlt megjelenései és a Börze újdonságai: