Rick and Morty #9

Cím: Rick and Morty #9
Szerző(k): Többen...
Kiadó: Pesti Könyv
Ár: 3990 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 128 oldal
Megjelenés: 2020.09.30.
Megvásárolható: Újságárusok
Online vásárlás: szukits.hu kepregenymarket.hu

A Dan Harmon és Justin Roiland fergeteges humorú Rick és Morty [adult swim] animációs sorozatán alapuló képregény vadonatúj, a tévében nem látható epizódokkal folytatódik!

„Ez a sorozat tömör gyönyör…” – ADVENTURES IN POOR TASTE

„Következzen egy (megfogalmazásom szerint) botrányos kijelentés (mely valójában egyáltalán nem az): A Rick és Morty képregény jobb, mint a tévésorozat.” – SEQUENTIAL PLANET

Ebben a kötetben elolvashatod a degenerált tudószseni, Rick Sanchez és félénk unokája, Morty Smith néhány mindeddig ismeretlen kalandját: például azt, amelyben ELŐSZÖR találkoztak a Visszavágókkal, vagy amelyben kitérőt tesznek a rajongó-kedvenc Cronenberg-univerzumba. Valamint: Rick jó pár ellenséget szerzett magának az évek során, vajon mi történik, ha összeállnak, hogy revansot vegyenek rajta? Találkozhatsz Dickkel és Fartyval is, a degenerált tudószsenivel és félénk unokájával… várjunk csak… na de majd megtudod!

Közreműködik az Eisner-díjra jelölt Kyle Starks (Sexcastle) és a sorozat főrajzolója, Marc Ellerby, valamint Tini Howard (Rick és Morty: Pocket Like You Stole It), Jarrett Williams (Super Pro K.O!), Sarah Stern (Zodiac Starforce) továbbá a Rick és Morty tévésorozat animátorai, Sabrina Mati és Juan Meza-Leon.

Előzetes:

Csak a humor segít elviselni az élet végtelen abszurditását – Rick és Morty #6

Rick and Morty