Ultimate Universe News #50

ELŐZETES

A novemberi hónap piros betűs hónap legyen az Új Különítmény minden rajongójának, hiszen ekkor ér majd véget a Thor Reborn sztori egy látványosnak és brutálisnak ígérkező fináléval. Egy megvadult Thor és egy cselszövő Loki! Hát mi kell még egy isteni háborúhoz?

NEW ULTIMATES #5
Írta: Jeph Loeb
Ceruzarajz: Frank Cho
Borító: Frank Cho
Várható megjelenés: 2010. november 24.

Thor újjászületett… de milyen áron? Megállíthatnak a Különítmény tagjai egy dühöngő istent? Az Eisner-díjas Jeph Loeb (Ultimate X) és a szupersztár rajzoló, Frank Cho (Mighty Avengers) elhozzák nektek az első sztorijuk grandiózus fináléját! Végre lehull a lepel Loki gyilkos cselszövéseinek titkáról, amelyekkel magát a Földet akarja elpusztítani, és amelyek örökre megváltoztatják a Különítményt!

A BORÍTÓT NEM TETTÉK KÖZZÉ!

A 4. szám csúszása és a megkésett borító alapján én azonban azt mondanám, lesz ennek a megjelenéséből még 2011. is…

GALÉRIA

Egy egyképes mini-galéria, barátaim. Semmi extra, csak egy készülgető vázlat Frank Chótól. Van rajta egy darab Loki, egy darab Thor, valamint sok darab troll, ork és miegymás.

Szépen, szorgalmasan dolgozik azért Cho mester, ezt meg kell hagyni. Bár egy icipicikét lehetne gyorsabb is…

ULTIMATE THOR

A minisorozatokat e hónapban a hamarosan induló Ultimate Thor képviseli, amelynek 2. számát novemberre időzítették. A borítón Loki, a sztoriban náci seregek és asgardi istenek, az író és rajzoló székében pedig továbbra is Jonathan Hickman és Carlos Pacheco!

ULTIMATE THOR #2
Írta: Jonathan Hickman
Ceruzarajz: Carlos Pacheco
Borító: Carlos Pacheco
Várható megjelenés: 2010. november 3.

Asgardon éppen győzelmi ünnepet tartanak, de közben közelednek a Ragnarök pusztító hullámai. Vajon milyen megrázó híreket közöl majd a Mindenek Atyja választott fiával? És vajon mivel készülhet Zémó Báró az istenek ellen? Jonathan Hickman (S.H.I.E.L.D.) és Carlos Pacheco (Ultimate Avengers) ismét eget-földet megrengetnek Thor mennydörgő múltjának újabb fejezetével!

Azt hiszem, ILYEN asgardi eredettörténetet még valóban nem kaptunk soha senkitől a klasszikus univerzumban! Izgatottan várom!

Jó volt ez a szülinapi-jubileumi kiadás? Remélem, tetszett, mert én sokat dolgoztam vele, de ha nem, akkor így jártam. Az Ultimate Marvel 4.0 fórumot azért továbbra is látogassátok, hiszen hol máshol lehetne lealázni és kibeszélni a legfrissebb újvilági kiadványokat, ha nem ott? Én meg most balra el, sziasztok!

Oldalak: 1 2 3