Ultimate Universe News #49

Visszatértem! Nagyon kellett már ez a kis nyaralás, és most újult erővel vethettem bele magam az Újvilág eseményeibe. Nézzük, mik is azok! ULTIMATE SPIDER-MAN fronton például az új rajzfilmmel kapcsolatban hoztam nektek pár infót egy interjú keretei között. Meg aztán van itt még egy kis galéria, valamint a 13. szám előzetese, úgyhogy lesz mit olvasnotok, Pókember-rajongók! De az ULTIMATE AVENGERS részleg sem fog üresen állni, hiszen a 2. kötet fináléjáról, a 6. számról írtam nektek jóóóó sokat, aztán meg már a 3. kötet 1. számából is raktam fel nektek egy előzetest. De jó, de jó! Mi van még? Hát MINISOROZATOK, kérem szépen, illetve csak egy, az Ultimate Mystery, és annak is az 1. száma, amelyet bemutatok, majd elemzek kedves olvasóimnak. Hát mire vártok még? Olvasni, olvasni, olvasni!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

REKLÁM

INTERJÚ: PAUL DINI

Mi a cucli?! Mit keres itt egy interjú Paul Dinival? Ő volt például a Batman rajzfilmsorozat producere, meg ő írta a nagy sikerű Batman: Arkham Asylum videojáték sztoriját is, ez mind szép és jó, de hogy kapcsolódik az Újvilághoz? Hát megsúgom, hogy: ő lesz a jövőre időzített Ultimate Spider-Man rajzfilmsorozat egyik írója is! Atyaég, a DC-rajzfilmek egyik legnagyobb neve végre egy Marvel-rajzfilmnél! Ez bizony elég ok egy ünnepélyes (mini)interjúra, nem?

Paul, mennyire fog kapcsolódni a sorozat Brian Michael Bendis azonos című képregényéhez?
Úgy fele-fele arányban dolgozzuk majd fel a képregényt és írunk teljesen új sztorikat. Brian is segít majd minket, hiszen ő is részt vesz a projektben producerként, úgyhogy teljes a csapat.

Mennyire lesz ez a sorozat más a korábbi Pókember-rajzfilmekhez képest?
Rengeteg vendégszereplő lesz, és egy vadonatúj, eddig sosem látott Peter Parkerrel ismerkedhetnek majd meg a nézők. Pár dolgot megváltoztatunk – semmi radikális változás nem lesz, ezt ígérem, de bizonyos elemeket újítanunk kellett, mert nem minden működik ma már úgy, mint Pókember születésekor, a 60-as években. Az akkori történetek már nem dolgozhatók át egyszerűen rajzfilmmé, haladnunk kell a korral. „A nagy erő nagy felelősséggel jár” – ezt a mottót is át kell ültetni valahogyan a mai tinédzserek világába. Újra kell gondolnunk minden egyes szereplőt, gonosztevőt és eseményt.

Hogyan kezdődik majd a sorozat?
Nem szeretném megismételni a régi, unalomig ismert sztorikat. Pókember múltjában ugyan sok érdekes, izgalmas történet van, de már ezerszer feldolgozták például Gwen Stacy halálát a Zöld Manóval – az ilyeneket én kihagynám. Nem vágyom egy új Pókirtó-történetre sem, ahogy a klasszikus Lee-Ditko és Lee-Romita sztorik újabb átdolgozására szintén nem. Teljesen új szemszögből szeretném megközelíteni Pókembert, pár régi elemmel, de főleg újakkal vegyítve. De nem kell megijedni: hűek maradunk a Pókember-mítoszhoz, és nem áll szándékunkban megcsonkítani őt semmilyen formában.

Hány epizódból fog állni a sorozat?
Az 1. évadot 26 részesre terveztük, amelyet két 13 részes szakaszra fogunk felbontani. A tervek szerint 2011 őszén startolhat a sorozat.

Sok sikert, Paul!

(Forrás: http://tv.ign.com)

ELŐZETES

Szegény, szegény, szegény, szegény Peter Parker. Még mindig egy gonosz, Kaméleon-szerű alakmás adja ki magát Peternek, és a héten már ő lesz Pókember is, hogy lerontsa a hálószövő nehezen megszerzett jó hírét. Közeleg a Tainted Love megrázó befejezése… és az előzetes a 13. számból már itt is van!

ULTIMATE SPIDER-MAN #13
Várható megjelenés: 2010. augusztus 11.


Ajjaj, mi lesz még itt…! De remélem, most már az igazi Peter is szerepel majd.

GALÉRIA

Két Lafuente-borító fekete-fehérben. Aki bújt, aki nem, mutatom őket!

Szépek vagytok, szépek vagytok – de most inkább lapozzunk, mert sok finomság vár még ránk!

Oldalak: 1 2 3