Ultimate Universe News #51

Szevasztok! A múlt heti jubileumi-szülinapi vigadalom után most a rendes kerékvágásban folytatódik az Ultimate Universe News az 51. kiadással. Egy magyar kiadvány lesz az e heti főszereplőnk, A Csodálatos Pókember 86. száma újabb szimbiótaháborúval és újabb Szuperosztaggal. Aztán egy kicsit beleássuk magunkat a közelgő Spider-Man: Shattered Dimensions játékba, majd ugrunk tovább a Bosszú Angyalaira, és megnézzük, hogyan ítélkeztetek az Ultimate Avengers 2 fölött. Egy minisorozat is szerepet kap majd, méghozzá az Ultimate Mystery, amelynek a 2. számából hoztam pár előzetes oldalt, végül pedig szomorkásan zárjuk a híreket a júliusi eladási adatokkal. Ennyi, és nem több. Jó szórakozást!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

REKLÁM

A CSODÁLATOS PÓKEMBER

Hat részen keresztül kínozta Petert Venom, de most elérkezett a finálé, amelyben a sztori címének megfelelően végre tényleg összecsap egymással a két szimbióta, Venom és Vérontó, azaz Eddie Brock és Gwen Stacy… és a végén csak egy maradhat, bár nem egy Hegylakó lesz az. Ki ne hagyjátok a történet utolsó fejezetét a legfrissebb, 86. számban, amely tartalmazza természetesen az Újvilág: Hatalom soron következő, utolsóelőtti részét is!

A CSODÁLATOS PÓKEMBER #86
Fejezetcímek: A szimbióták háborúja (6. rész) / Újvilág: Hatalom (8. rész)
Írta: Brian Michael Bendis és Jeph Loeb
Ceruzarajz: Stuart Immonen és Greg Land
Borító: Stuart Immonen

Egy hívatlan vendég állít be Parkerékhez: Eddie Brock, a rémisztő szimbióta, Venom korábbi gazdája! Petert okolja, amiért elvesztette szimbiótáját, és most nem riad vissza semmitől, hogy újra megkaparintsa. Ráadásul közben Gwen Stacy is felbukkan váratlanul, és ezzel Venom és Vérontó összecsapnak A szimbióták háborúja elképesztő fináléjában – amelyben fény derül a rejtélyes Bogár küldetésére és megbízójára is! Valamint: Új szereplők csatlakoznak az univerzumokon átívelő kozmikus háborúhoz, és ezzel a S.H.I.E.L.D. vezetője, Nick Fury igen nehéz helyzetbe kerül. Az újvilági hősök hirtelen minden esélyüket elvesztik, hogy legyőzzék a Szuperosztagot – és ezzel az egész Újvilág sorsa megpecsételődhet!És ne feledjétek: a következő számban lecsap az Ultimatum!

ELŐZETES

Újabb hírek és képek a közelgő Pókember-videojáték újvilági részéről! Mint azt már írtam korábban, négy különböző világ különböző Pókemberével játszhatunk majd a játékban, és az újvilági gyönyörű, cel-shaded animációval készült, amely direkt a képregények hangulatát hívatott utánozni. Peter ugye ebben a világban a fekete szimbiótát fogja viselni, ami egyet jelent a mindenfelé kinyúló csápokkal. Bizony, ahogy az alant található előzetes képeken is láthatjátok, az újvilági Pókember a „Ruhát” mindenféle fegyverré tudja majd alakítani annak gyilkos csápjai segítségével, és így a messzebb lévő ellenfeleket is elintézheti. Alig várjuk!

SPIDER-MAN: SHATTERED DIMENSIONS
Várható megjelenés: 2010. szeptember 7.

Ja, és még egy kis adalék: a játékban az újvilági Pókember hangját az a Josh Keaton szolgáltatja majd, aki a nagy sikerű Spectacular Spider-Man rajzfilmsorozatban is Peter hangja volt. Ollé!

Oldalak: 1 2 3