Ultimate Universe News #39

Csókolom! Én vagyok az ismét, Maniac papó, és megint egy Ultimate Universe News figyel itt nálam, amit most a rendelkezésetekre is bocsátok. De mit is rejt magában a 39. UUN vajon…? Hát, például egy ULTIMATE SPIDER-MAN szekciót, amelyben néhány fekete-fehér alkotással próbállak majd megörvendeztetni titeket. Vagy mondjuk az ULTIMATE AVENGERS részleget, aminek a középpontjában pedig a 2. kötet frissen megjelent 2. száma áll bemutatóval és elemzéssel. Bizony, Yu mester nagyon pörög, és gyorsan érkeznek a fejezetek! És utána sem lesz még megállás, kölykök, hiszen a MINISOROZATOK közül az Ultimate Enemy utolsó, 4. számának az előzetesét olvashatjátok majd zárásként. De jó is lesz nektek most!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

GALÉRIA

Egy kis galériát állítottam össze nektek mára a David Lafuente által rajzolt borítók és oldalak fekete-fehér változataiból. Remélem, kedveteket lelitek bennük, úgyhogy tessék csak bátran böngészgetni közöttük. Íme:

Tetszenek? Ha igen, ha nem, más most nincs itt, úgyhogy lapozzatok.

Oldalak: 1 2 3