Ultimate Universe News #34

Szmú! Alternatív köszönéseken dolgozom, barátaim, és ugyan még van mit csiszolnom rajtuk, talán már jó irányba haladok. De ez titeket nem érdekel, viszont az Ultimate Universe News 34. kiadása már annál inkább, ugye? Persze, tudom én, tudom. Vessük is bele magunkat gyorsan, hiszen ezúttal nemcsak képregényes, hanem rajzfilmes hírekről is beszámolok nektek, és csak úgy dagad az UUN a sok infótól! Rögtön az ULTIMATE SPIDER-MAN szekcióban a 9. szám színes és fekete-fehér előzetesét láthatjátok majd a Póknő és David Lafuente visszatérésével, majd örömhírt is közölhetek egy közelgő rajzfilmsorozat képében… Aztán ugrás az ULTIMATE AVENGERS részlegre, ahol az első kötet utolsó számának, vagyis a 6. fejezetnek az előzetesét olvashatjátok teljes pompájában, valamint kitérek egy magyar megjelenésre, Az Újvilág Bosszúangyalai című DVD-re! Lesz aztán még egy kis galéria a NEW ULTIMATES szekcióban, a márciusi eladási adatok nem túl meglepő eredményekkel, valamint a hét főszereplője, a frissen megjelent Ultimate Enemy 3. számának bemutatása és elemzése. Az Újvilág Ellensége már közel… de vajon ki ő és mit akar? Az i-re a pontot pedig a júliusi előzetesek teszik majd, köztük egy új minisorozat 1. számával! Jupí!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ELŐZETES

„Jessica és Johnny ülnek egy fán, elmerülve csókolóznak ám!” Könnyen lehet, hogy hamarosan ilyen bárgyú versecskéket költhetünk a Póknőről és Fáklyáról, hiszen Jessica Drew végre visszatér a sorozat 9. számában a héten, és ahogy már korábban is, Johnny most is ráhajt majd a neki nagyon bejövős leányzóra – anélkül, hogy tudná, hogy a legjobb barátja klónja! Pfuj, azért így belegondolva, elég meredek dolog ez, és bizonyára nemcsak kettejükre, hanem Peterre is kellemetlen hatással lesz a végkimenetel… Meglátjuk, mi sül ki ebből, de addig is itt az előzetes, rajta az anya-lánya bűnöző párossal, a Bombázókkal!

ULTIMATE SPIDER-MAN #9
Várható megjelenés: 2010. április 21.
Igen, David Lafuente tehát visszatért a rajzolói székbe, aminek tudom, hogy páran nem fogtok örülni. De szerintem a Póknője egész jó. Nem olyan lufifejű, mint Pókember. Vagy nem? Mindegy, talán majd a jövőre időzített új rajzfilmsorozat animációja tetszeni fog mindenkinek…

Vagy… ti még nem is hallottátok? Pedig így van! Az Ultimate Spider-Man-ből azonos című rajzfilmsorozat készül, amelyet Amerikában 2011-ben mutatnak majd be – de a készítőkről még nem tudni sokat, hacsak annyit nem, hogy azért természetesen Brian Michael Bendis árgus szemekkel figyel majd ott is mindent! Egyelőre erről csak ennyit tudok elmondani, de amint új hír lát napvilágot, azonnal közlöm majd veletek – hiszen nem kis dolog, hogy egy újvilági képregény először videojátékként, majd most rajzfilmként is elkészüljön!

Persze 2011. még messze van, de mi türelmesek vagyunk…

Oldalak: 1 2 3 4