Ultimate Universe News #33

Üdv! Az egyhetes kényszerpihenő után ismét itt vagyok, úgyhogy örvendjetek és részesítsétek tapsviharban az Ultimate Universe News 33. kiadását! Magyar és amerikai fronton is hoztam nektek újdonságokat a héten, úgyhogy szerintem mindenki megtalálja majd, amire vágyik. Írok majd például A Csodálatos Pókember friss, 81. számáról, amelyben nem más, mint Venom tér vissza – és persze folytatódik az Újvilág: Hatalom is! Aztán következik egy amerikai megjelenés az Ultimate X 2. számának személyében: ezúttal egy Karen Grant nevű, rejtélyes lány áll a történet középpontjában, akiben valójában egy régi ismerőst tisztelhetünk… Végezetül az Ultimate Enemy kissé megkésett 3. számából mutatok majd előzetes oldalakat, amelyekben reményeim szerint szintén nem fogtok csalódni. Nosza, kalandra fel!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

A CSODÁLATOS PÓKEMBER

Mi az: fekete, nagy fogai vannak és alig lehet érteni, mit mond? Úgy van, Fekete Pákó – de A Csodálatos Pókember 81. számában nem ő, hanem egy nála sokkal kedveltebb karakter, Venom tér vissza! Eddie Brock és mindig éhes szimbiótája ismét Peter Parkerre fenik a fogukat… ám ezúttal beszáll a buliba Silver Sable és bandája is! (Aki pedig esetleg játszott az Ultimate Spider-Man videojátékkal, az kellemesen meg fog lepődni, mennyi a közös pont a képregényben és a játékban!) Ezzel persze még nincs vége: immár a 3. résszel folytatódik második történetként az Újvilág: Hatalom, amelyben kiderül, miért is akarják annyira a másik világ szuperhősei kézre keríteni Reed Richardsot… A válasz nem lesz szép látvány, az tuti!

A CSODÁLATOS PÓKEMBER #81
Fejezetcímek: A szimbióták háborúja (1. rész) / Újvilág: Hatalom (3. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Stuart Immonen és Greg Land
Borító: Stuart Immonen

Venom visszatér! Pókember egyik legveszélyesebb ellensége újra itt van, és ez nagyon rossz hír a hálószövő hősnek – de talán Silver Sable és bandája segíthet neki! Már ha azért jöttek, hogy segítsenek Pókembernek, és nem valami sokkal sötétebb terv miatt… Valamint: egy csata, amely minden képzeletet felülmúl! A másik dimenzióból érkezett idegenek összecsapnak a Különítmény, az X-Men, a Fantasztikus Négyes és Pókember egyesült erejével! Mindkét világ sorsa ezen az ütközeten múlik…


Még MA vegyétek meg, lurkók! Már egyszer megvettétek? Akkor vegyetek még egyet, KÜLÖNBEN VENOM MEGESZ TITEKET!!!

Oldalak: 1 2 3