Ultimate News #95

THE ULTIMATES

Találós kérdés! Mit kapunk, ha vegyítjük egymással a Különítményt, a Secret Invasion-t és a Terminátor-sorozatot? Na…? Megmondom: a The Ultimates 3 5. számának alternatív borítóját! A Különítmény ismert tagjai… mind robotok?! Lehetséges ez? Vajon a SkyNet küldte őket vissza a jövőből, vagy csak elfogytak a Skrullok, így az Újvilágban már csak robotok maradtak a hősök lecserélésére? Akárhogy is, el kell ismerni, nagyon pofásan néz ki Madureira alkotása, szóval csekkoljátok. Ja, egyébként maga a képregény megjelenése szeptemberre csúszott, úgyhogy e hónapban már ne várjátok. Ez van.

MINISOROZATOK

Ultimate Origins

Rozsomák, Nick Fury és Amerika Kapitány múltja után a 3. számban egy kicsit a jelenben is pörög majd a cselekmény… nem is akárhogyan! A Szemlélők (már ha tényleg azok a botok azok) elárasztják a teljes Újvilágot! Valami hatalmas esemény van tehát valóban készülőben… Íme a 3. szám előzetese:


És ez még semmi, ugyanis… Hulk dühös!!! Mármint most épp a zöld, nem a szürke verzió. A 4. szám borítójából készült háttér most háromféle felbontásban is a tiétek lehet, és Hulk a ti monitorokat is áttörheti! Rég vágytatok már erre, valljátok be! Itt találjátok a kicsikéket.

Oldalak: 1 2 3