Ultimate News #86

ULTIMATE X-MEN

March on Ultimatum! Igen, a legújabb, 94. szám is immár a részét képezi az Ultimatum közvetlen előzményeinek! Az új író, a Heroes, vagyis a Hősök című tévésorozatnál edződött Aron E. Coleite új irányba viszi a történetet Robert Kirkman és Apokalipszis után, és az X-Men tagjainak ezúttal nemcsak egy új ellenséggel, az Alfa Osztaggal (Alpha Flight) kell felvenniük a harcot, hanem egymással is… Lehet, hogy végleg feloszlik a csapat, és olyan ellentétek születnek, amelyeket már nem lehet egykönnyen orvosolni…? Aron E. Coleite és a rajzoló, Mark Brooks közös történetének első része minden rajongónak kötelező!

Ultimate X-Men #94 – Absolute Power (1. rész)
Írta: Aron E. Coleite
Ceruzarajz: Mark Brooks
Borítórajz: Gabriele Dell’Otto

Egy új író, Aron E. Coleite veszi át a sorozatot, aki a méltán népszerű tévésorozat, a Heroes (Hősök) részeivel szerzett hírnevet! Az Apokalipszissel vívott szörnyű csata után az X-Men tagjai épp a sebeiket nyalogatják, amikor látszólag megállíthatatlan ellenségekkel találják szemben magukat… Most az ifjú mutánsoknak fel kell tenniük maguknak a kérdést: meddig hajlandók elmenni, és mennyit hajlandók feláldozni ebben az új helyzetben? A válaszok alapjaiban rengetik majd meg a csapatot…

ULTIMATE FANTASTIC FOUR

Új történet veszi kezdetét F4-éknél, mely ezúttal nem egy távoli galaxisban, hanem itt, a mi kis Földünkön játszódik. A föld alatt nyitunk, aztán visszatérünk a föld fölé, és közben olyan új szereplőkkel ismerkedünk meg, mint a rejtélyes, de annál csinosabb Agatha Harkness, vagy a még rejtélyesebb Salemi Hetes… Az író továbbra is Mike Carey, a rajzoló pedig Tyler Kirkham, tehát akinek tetszett az előző történet, az valószínűleg most sem fog csalódni!

Ultimate Fantastic Four #54 – And Divide by Seven (1. rész)
Írta: Mike Carey
Ceruzarajz: Tyler Kirkham
Borítórajz: Billy Tan

Vadonatúj sztori veszi kezdetét, amelyben csak úgy hemzsegnek a természetfeletti fordulatok és az izgalmas akciójelenetek! Amikor az F4 segítséget nyújt a Vakondember föld alatti birodalmában élő társaiknak, véletlenül felébresztenek valamit, amit nem kellett volna… Vajon ki lehet a titokzatos Agatha Harkness? Na és mi az a Salemi Hetes? Hát újonnan színre lépő újvilági szereplők! Mi kell még? Ja, valaki közben még rá is hajt Fáklyára…

THE ULTIMATES

Nem, nem, semmi hír a 3. kötet utolsó két számáról, de időközben kiderült, hogy a Marvel az első három számot ÚJRA kiadja, méghozzá egyben, egy gyűjteményes kötet formájában. A kötet címe roppant találóan March on Ultimatum lesz. Na igen, ha valami sikeres volt, húzzunk le róla minél több bőrt… de ez talán már kicsit túlzás. Még vége sincs a sorozatnak, sehol a 4. és 5. szám, erre kijön egy ilyen, három számot egybegyűjtő kiadvány? Hát… Hurrá.

Oldalak: 1 2 3 4