Ultimate News #86

Itt van az Ultimate News, itt van újra, már a 86. alkalommal, telis-tele érdekesebbnél érdekesebb újvilági hírekkel! Ezen a héten az áprilisi eladási adatokkal nyitunk, vagyis megnézzük, hogy teljesítettek kedvenc sorozataink múlt hónapban Amerikában, majd kaptok egy előzetest az Ultimate Spider-Man hamarosan megjelenő 122. számából. Aztán jönnek az új megjelenések: az Ultimate X-Men 94. száma új íróval és új rajzolóval, valamint az Ultimate Fantastic Four 54. száma. Ezekről persze szokás szerint pár kritikát is olvashattok majd. Zárásként még lesz egy rövidke hír a The Ultimates háza tájáról, végül pedig az elmaradhatatlan adatlap boldogít majd titeket. Jó olvasgatást!

Máris itt a figyelmeztetés: SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Akkor folytassuk.

AMERIKAI ELADÁSI ADATOK

Gondolom, az eddigi tapasztalataink alapján az áprilisi eladási adatoktól senki sem várt csodát. Sehol a The Ultimates, az Ultimate Origins és az Ultimatum is messze volt még… Vajon hogyan teljesítettek így az újvilági sorozatok?

Ultimate-kiadványok helyezése 2008 áprilisában


31. Ultimate Spider-Man #121 (57 ezer eladott példány)

40. Ultimate X-Men #93 (49 ezer eladott példány)

49. Ultimate Human #4 (43 ezer eladott példány)

55. Ultimate Fantastic Four #53 (37 ezer eladott példány)

Nos igen… Sem az Ultimate X-Men, sem az Ultimate Fantastic Four aktuális sztorijának fináléja nem érdekelte annyira az amerikai rajongókat, de még az Ultimate Human befejezése is lejjebb csúszott a listán – annak ellenére, hogy eladott példányok tekintetében némileg feljebb tudott kapaszkodni. Viszont a mezőny egyre erősebb, és így már a legjobban teljesítő Ultimate Spider-Man sem tudott bekerülni a legjobb 30 közé… Szomorú. Nagyon ideje már, hogy kezdődjön az Ultimate Origins!

ULTIMATE SPIDER-MAN

Előzetes! A héten jelenik meg a 122. szám, egy újabb egyrészes kis szösszenettel, egy újabb kevésbé veszélyes gonosztevővel. Vagy… lehet, hogy mégsem annyira veszélytelen már ez a gonosztevő? Lehetséges, hogy a Rengető le tudta győzni Pókembert?! Az előzetesből nagyon úgy tűnik…


Oldalak: 1 2 3 4