Ultimate News #76

ULTIMATE SPIDER-MAN

Na és mi újság Pókemberrel és az ő Csodálatos Barátaival a tengerentúlon? Hát kérem, éppen Magnetóval akasztották össze a bajszukat, ami bizony nem túl bölcs dolog, mint tudjuk. Reméljük, az X-Men még időben érkezik majd, hogy segítsen a három fiatalon… Most mindenesetre lássunk egy kis előzetest a soron következő, 120. számból:

ULTIMATE X-MEN

Fekete-fehér előzetes a 93. számból! Igen, ez következik most, méghozzá egy duplaoldalas előzetes formájában. Van itt már mindenki… X-Men, Xavier (aki a képek alapján mintha maga lenne Végítélet…), Apokalipszis, Főnix, de még a Fantasztikus Négyes is! Subidubi!

THE ULTIMATES

Zsinórban negyedszer is sikerült! Először az 1. számból, aztán a 2. számból, aztán az 1. szám második kiadásából is, most pedig a 3. számból is elfogyott Amerikában minden egyes példány! Mi ez, ha nem egy igazi sikersztori? És mindezt úgy, hogy a kritikusok hónapról hónapra lehúzzák Jeph Loeb és Joe Madureira Különítményét… De úgy tűnik, a rajongókat mindez nem érdekli, és igenis tetszik nekik a 3. kötet. Természetesen a 3. számból is készül már a második kiadás, amely a már megszokott módon a képregény egyik dupla oldalát fogja az új borítóként hasznosítani. Íme, ez lesz az:

Most pedig jöjjön egy rossz hír, emberek: a 4. szám megjelenését hiába is várjátok ebben a hónapban, ugyanis eltolták áprilisra. Igen, pirosbetűs nap ez a mai, írjátok is fel a naptárba: „A The Ultimates 3. kötetének első csúsztatása”. Vajon egyben az utolsó is? Reméljük… Túl szép lett volna, ha a teljes kötet csúszás nélkül jelenik meg, nem? Mégiscsak meg kell emlékezni a nagy elődökről azzal, hogy legalább egy hónapot tolnak a megjelenésen… vagy talán majd többet, ki tudja… Na jó, addig is viduljunk a 2. szám második kiadásán, ami viszont szerencsére pontosan érkezett múlt héten, természetesen az új borítóval („Suck it!”). Jobb oldalt meg is tekinthetitek. Jó lenne, ha kis hazánkba is eljutna majd…

Oldalak: 1 2 3 4