Ultimate News #77

BOLDOG HÚSVÉTI ÜNNEPEKET – így utólag is. Remélem, mind kipihentétek, kilocsolkodtátok és kipirostojásoztátok magatokat, és most újult erővel vetitek bele magatokat az Ultimate News 77. részébe. Egészen kaotikusra sikeredett ez az összefoglaló, mivel jelenleg teljes a káosz az Ultimate-vonalon Amerikában: az Ultimate Spider-Man lapjain Magneto és az X-Men bukkannak fel, az Ultimate X-Men új számában a Fantasztikus Négyes, az Ultimate Fantastic Four soron következő részében pedig a Különítmény! Plusz hamarosan érkezik az Ultimate Human és az Ultimate Iron Man 2 legfrissebb száma is, tehát – igen, jól számoltátok – ezen a héten egyszerre öt darab újvilági kiadvány lát majd napvilágot Amerikában! Lesz hát előzetes dögivel, meg persze egy adatlap is, valamint A Csodálatos Pókember 57. számának bemutatója, sőt, már az Újvilág: X-Men kötetből is láthattok pár oldalt! Nos akkor: hírekre fel!

Jöjjön a figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Hurrá.

ULTIMATE SPIDER-MAN

Újra itt vannak a Harcosok! A Csodálatos Pókember legújabb, 57. számában folytatódik a véres bandaháború a New York-i alvilág feletti uralomért. Pókember, Kalapácsfej, a Vezér, Vasököl, Shang-Chi, Elektra, a Holdlovag… és egy rég nem látott ismerős: a Fekete Macska! Bizony, ők mind tiszteletüket teszik a Harcosok 2. részében. Egyszerűen kihagyhatatlan!

A Csodálatos Pókember #57 – Harcosok (2. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Mark Bagley

Kalapácsfej, aki a Vezér posztjára pályázik, csatatérré változtatja a Kínai negyedet! Természetesen Pókember is szembekerül vele – de ezúttal a segítségére lesz Vasököl, az élő fegyver és Shang-Chi, a Kung-Fu Mestere is! De vajon hová tűnt a rejtélyes Holdlovag…? Eközben pedig visszatér egy rég nem látott hölgy is Pókember múltjából… Miáú!!!


Most pedig akkor jöjjön a héten megjelenő amerikai kiadványok első előzetese: az Ultimate Spider-Man 120. száma! Pókember, Jégember, Tűzcsillag, Magneto… de hol van már az előzetesben ígért X-Men?


ULTIMATE X-MEN

Na ugye, hogy nem is kellett olyan sokat várni az Újvilág: X-Men folytatására! Már csak napok kérdése, és a kezünkbe vehetjük az Új Mutánsok című, hatrészes történetet, amely a közvetlen folytatása a tavaly megszűnt havi megjelenésű lapnak. Brian Michael Bendis és David Finch második, és egyben utolsó sztorija ez a sorozatnál, amely – ahogy a címéből is sejthető – rengeteg új szereplőt vonultat majd fel. Végre fény derül arra is, kik is álltak a Rozsomákra uszított zsoldosok mögött a legutóbbi, Szenzáció című történetben, és hogy milyen politikai machinációk zajlanak a háttérben. Még az is lehet, hogy a végén kedvenc X-eink visszasírják majd Magnetót… Íme kis kedvcsináló a kiadványból:

És akkor most jöjjön a heti amerikai megjelenések második előzetese: az Ultimate X-Men 92. száma! Az Apocalypse 3. részéhez érkezünk, melyben az új és a régi X-Men, a Morlockok, a Fantasztikus Négyes, a S.H.I.E.L.D., és úgy általában mindenki, aki él és mozog, együtt harcol Apokalipszis ellen. Ráadásul felbukkan Végítélet és Viszály is…


Oldalak: 1 2 3