Ultimate News #74

ULTIMATE FANTASTIC FOUR

A napokban jelenik meg az 51. szám a Four Cubed 2. részével, valamint még több gonosz és kevésbé gonosz idegennel, még több űrcsatával, még több földön kívüli kütyüvel, még több csillagközi utazással, ésatöbbi. Mi kellhet még kedvcsinálónak? Hát pár előzetes oldal természetesen!


THE ULTIMATES

Na akkor lássuk mi újság a Különítmény háza táján! Hát először is megjelent végre a 3. kötet 3. száma (zárójelben jegyzem meg, hogy ez is időben, nem volt semmi csúszás), amelyben Rozsomák érdekesebbnél érdekesebb infókat árul el nekünk és a csapattagoknak Higanyszál és a Skarlát Boszorkány, no meg a saját múltjáról. Mindezek fényében egész máshogy fogjátok majd látni Pietro és Wanda tragikus történetét, azt garantálhatom! Ha mindehhez még hozzávesszük két vadonatúj, eddig sosem látott szereplő felbukkanását, és egy egészen váratlan fordulatot Vasemberrel(?) kapcsolatban, akkor azt hiszem, semmi kétség nem lehet afelől, hogy a March on Ultimatum legújabb fejezete is egész egyszerűen kötelező minden rajongónak! Ráadásul rögtön kétféle borító közül is választhattok. Már csak az a kérdés, hogy vajon folytatódik-e a sikerszéria, és elfogy-e ebből a számból is minden példány… Úgy legyen.

The Ultimates 3 #3 – Sex, Lies, and DVD 3: Siblings
Írta: Jeph Loeb
Ceruza- és borítórajz: Joe Madureira
Alternatív borítórajz: Frank Cho

A Sex, Lies, and DVD című sztori következő fejezetéhez érkeztünk, mely a Siblings alcímet viseli. Végre fény derül Higanyszál és a Skarlát Boszorkány igazi eredetére! Vajon milyen sötét titkokat rejt a testvérpár múltja, és miként derül majd fény az igazságra? És főként: hogyan kapcsolódik mindez a Különítmény egyik tagjának meggyilkolásához? A káosz közepén színre lép Rozsomák is, aki felfedi a múltat… és ezzel megállíthatatlanul elindul az Újvilág az Ultimatum felé! Jeph Loeb és Joe Madureira újabb fantasztikus számot alkottak, amely egyszerűen kihagyhatatlan!

És ezzel még nincs ám vége a jó híreknek: a Marvel nemrégiben bejelentette, hogy Amerikában elfogyott az 1. szám nemrég megjelent második kiadásából is minden egyes példány. Úgy van. Minden egyes példány. A második kiadásból is. Így, gondolom, még nagyobb lesz majd a kereslet a márciusban érkező harmadik, fekete-fehér kiadásra, amelyről már korábban beszámoltam nektek. Nem semmi, mi?

Végül pedig egy kis előretekintő az utolsó, 5. számra: a borítóból készült hátteret háromféle felbontásban máris megtekinthetitek a szokásos linken. Nosza hát, tegyetek is így gyorsan!

Oldalak: 1 2 3 4 5