Ultimate News #74

Üdv! Volt egy kis, khm, kalandom az elmúlt pár napban, ezért most egy nappal később jelentkezem, de sebaj: az Ultimate News 74. része cserébe rengeteg nyalánkságot tartalmaz nektek! Nézzük, nézzük: bemutatom nektek például az új megjelenéseket, vagyis az Ultimate X-Men 91. számát, a The Ultimates 3 3. számát, valamint az Ultimate Human 2. számát. Ezekről természetesen sok-sok érdekes kritikát is olvashattok. Aztán előzetesek is lesznek, méghozzá az Ultimate Spider-Man 119. számából és az Ultimate Fantastic Four 51. számából. Kaptok egy vadiúj hátteret, friss eladási híreket a The Ultimates 3 1. számának második kiadásáról, és természetesen egy új adatlapot is. Hát, azt hiszem, ennyi. Elég lesz? Ugye, hogy igen!

Máris itt van nektek a figyelmeztetés: SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Wow.

ULTIMATE SPIDER-MAN

Mikor ezeket a sorokat írom, talán már meg is jelent Amerikában a 119. szám, a Spider-Man and his Amazing Friends 2. része, amelyben elvileg maga Magneto is felbukkan majd. Nem lesz könnyű dolga a Pókemberből, Jégemberből, Tűzcsillagból, Fáklyából és Kitty Pryde-ból álló Csipet Csapatnak ellene, az biztos… Na lássuk az előzetest izibe!


ULTIMATE X-MEN

APOCALYPSE SMASH!!! Igen, akár ez is lehetne a címe a 91. számnak, melyben az Apocalypse 2. részében az ultratáp Apokalipszis gyakorlatilag egymaga lezúzza az Újvilág szuperhős-készletének úgy 80%-át. Új X-Men? SMASH! Régi X-Men? SMASH! Morlockok? SMASH! Pókember és Kitty Pryde? SMASH! Fantasztikus Négyes? SMASH! Carol Danvers és a S.H.I.E.L.D.? SMASH! Mindez, és még sok más tehát a legújabb, kihagyhatatlan számban!

Ultimate X-Men #91 – Apocalypse (2. rész)
Írta: Robert Kirkman
Ceruza- és borítórajz: Salvador Larroca

Térdre Apokalipszis előtt! Legutóbb Sinister feltámadt, és kimászott sírjából, és most végre megérkezett az Evolúció Császára, Apokalipszis is! Folytatódik az X-Men eddigi leghalálosabb fenyegetése Salvador Larroca rajzaival!

Oldalak: 1 2 3 4 5