Ultimate News #126

ADATLAP

Végre újra adatlap! És ezúttal… egy újabb Pókember-klón! Ennek ráadásul hat karja van! Aztamindenségit… Jöjjön a Tarantella!

Tarantella

Valódi neve: Tarantella
Egyéb nevei: Nincsenek
Személyazonossága: Titkos
Foglalkozása: Kísérleti alany
Állampolgársága: Nincs
Születési helye: New York
Ismert hozzátartozói: Peter Parker (genetikai minta), Skorpió (klóntestvér), Kaine (klóntestvér)
Csoporthoz tartozása: Nincs
Legfelsőbb iskolai végzettsége: Egy középiskolai tanulmányait végző diák emlékeivel rendelkezik
Első megjelenése Amerikában: Ultimate Spider-Man #100 (2006)
Első megjelenése Magyarországon: A Csodálatos Pókember #68 (2. sorozat, 2009)

Története: A Tarantella Peter Parker (Pókember) egy mutálódott, hatkarú klónja, akinek valahogy sikerült megszöknie az őt létrehozó intézményből a Skorpióval és Kaine-nel egyetemben. Egy elhagyatott Oscorp-laboratóriumban New Jersey-ben a Tarantella megpróbálta megakadályozni klóntestvérét, Kaine-t, hogy beadja Peter Parker korábbi barátnőjének, az elrabolt Mary Jane Watsonnak a Norman Osbornt Zöld Manóvá változtató OZ-vegyszert. Sajnos elbukott, és a mentálisan zavarodott, eltorzult arcú Kaine végrehajtotta tervét Mary Jane-en…

Testmagassága: 165 cm
Testsúlya: 85 kg
Szeme színe: Fekete
Haja színe: Fekete
Képességei és felszerelése: A Tarantellának hat karja van, valamint egyéb mutációk is végbementek a testén. Emberfeletti erővel bír (akár 24 tonnát is ki tud nyomni, ha az összes karját használja), kiválóak a reflexei és az egyensúlyérzéke. Szinte bármilyen felületen meg tud tapadni, valamint rendelkezik egy hatodik érzékkel, ami figyelmezteti őt a közelgő veszélyre.

Vége, vége, vége! Jövő hét keddig ki kell bírnotok újabb újvilági hírek nélkül, de addig is enyhítse türelmetlenségeteket az Ultimate Marvel 4.0 fórum. Oké? Oké. Akkor megyek, szervusztok, barátaim!

Oldalak: 1 2 3 4