Ultimate News #126

Itt a tavasz! Vagy legalábbis tavaszodik, vagy mifene. De már nincs naptári tél, maradjunk ennyiben. És nemcsak a tavasz, de az Ultimate News 126. kiadása is itt van már nektek sok-sok érdekességgel, képpel, információval! Ezen a héten a hátterek fognak dominálni: lesz itt nektek az Ultimate Spider-Man 129. és 131., az Ultimate Spider-Man Annual 3., az Ultimate Fantastic Four 60., és még az Ultimate Hulk Annual 1. számának borítójából is egy-egy szépséges háttérkép. Aztán egy réges-régen, és TÉNYLEG NAGYON réges-régen várt kiadvány, az Ultimate Wolverine vs. Hulk 3. száma is tiszteletét teszi nálunk, két borítóval, pár kritikával, majd egy előzetessel a 4. számból. Az Ultimatum is szóba kerül, igaz nem a 3. szám sajnos, csak a 2. szám új kiadása. Végezetül visszatér az adatlap rovatunk, melyben egy újabb újvilági szereplő kerül majd a fókuszba szokás szerint. Nos, akkor jó szórakozást!

Ez pedig már a 126. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ULTIMATE SPIDER-MAN

Hátterek! Az Ultimatum 1. és 3. részének számaiból készült háttereket csodálhatjátok meg ezúttal a szokott helyen. Az elsőn a Póknő pózol nektek (129. szám), míg a másodikon Pókember és Hulk (131. szám). Sőt! Végre magatokévá tehetitek az Ultimate Spider-Man Annual 3. számának borítóját is háttérképként! Három új háttér a monitorotokra, barátaim… és ezek még nem az utolsók ezen a héten!

ULTIMATE FANTASTIC FOUR

Ugye mondtam, hogy nem a fentiek lesznek az utolsó hátterek a hétre? Megérkezett végre az Ultimate Fantastic Four utolsó, 60. számából készült háttér is háromféle felbontásban, és ugyanitt elérhetitek ezt is. Ki ne hagyjátok!

Oldalak: 1 2 3 4