Ultimate News #126

MINISOROZATOK ÉS EGYÉB KÜLÖNSZÁMOK

Ultimate Hulk

Tudom, tudom: a legtöbbetek próbálja kitörölni az emlékezetéből az Ultimate Hulk Annual 1. számát, de még egy háttér erejéig térjünk vissza a borítójára… az úgyis elég szépre sikeredett. Brandon Peterson alkotása immár letölthető három különböző felbontásban a háttereink közül, úgyhogy ne habozzatok!

Ultimate Wolverine vs. Hulk

Itt van… Igen, ITT VAN! Megjelent a 3. szám! Kézzel fogható, tapintható, olvasható, perverz módon szagolgatható… Itt van végre. Annyi év után, végre megjelent… Régen volt már, de ha emlékezetem nem csal, 2006 februárjában jelent meg a legutóbbi szám (nem számítva persze a nemrég kijött új kiadásokat), ami azt jelenti, hogy épp 3 évet kellett várnunk erre a számra. Azóta a rajzoló, Leinil Francis Yu stílusa sokat változott, az Újvilág pusztulása is megkezdődött, és az író, Damon Lindelof is már a Lost 5. évadján dolgozik gőzerővel. Mi is sokat változtunk, már én sem diákként koptatom az egyetem padjait, és nyilván a ti életetek is rengeteg fordulatot vett ez alatt az idő alatt. De vajon tudunk-e még ugyanolyan szemmel tekinteni egy ennyi csúszást megélt sorozatra? Vajon bele tudjuk-e élni magunkat újra a 3 évvel korábbi hangulatba, amikor Hulk még zöld volt, Nick Fury még az Újvilágban volt, és még az X-Men tagjai közül sem haltak meg annyian? Nos, nekem sikerült, barátaim, és remélem, veletek is így lesz! Az egyetlen kérdés már csak az, hogy ezúttal valóban végigmegy-e majd a sorozat… de mivel már „csak” a rajzolás van hátra, valószínűleg igen. Hurrá!

Ultimate Wolverine vs. Hulk #3
Írta: Damon Lindelof
Ceruza- és borítórajz: Leinil Francis Yu
Alternatív borítórajz: Adam Kubert

ÚJRA ITT VAAAAAAN! És ezúttal meg sem állunk EGÉSZEN A VÉGÉIG! A véres összecsapás az Emmy-díjas írótól, a nagy sikerű Lost munkatársától, Damon Lindeloftól és a szupersztár rajzolótól, Leinil Francis Yutól (Secret Invasion) végre folytatódik!! Az előzményeket már ismerjük, így immár kezdetét veheti a tényleges harc a szőrös X-Man és a zöld óriás között! Ez lesz az évszázad csatája! És nem lesz szép látvány…

Maniac értékelése:

És ezt nézzétek: már van egy színes, előzetes oldalunk a 4. számból! Akkor nem fog késni talán! Megint hurrá!

Ultimatum

Vajon meddig késik még a 3. szám? Talán annyit azért nem kell majd rá várnunk, mint az Ultimate Wolverine vs. Hulk 3. számára… ugye? Nem tudom, barátaim, de az biztos, hogy a rajongóknak egyelőre be kell érnie a 2. szám új kiadásával és új borítójával… Alant láthatjátok. A 3. szám… meg talán egyszer tényleg megérkezik már.

Oldalak: 1 2 3 4