Ultimate News #102

Ollé! Ismét kedd, és ismét jelentkezik az Ultimate News, immár a 102. alkalommal! Kicsit rövidebbre sikerült ez a mostani összefoglaló, de hát van ilyen, mint tudjuk. Azért érdemes velem tartani az e heti újvilági kiruccanásra is, hiszen megnézzük például, hogyan alakult múlt hónapban az Ultimate-kiadványok eladási statisztikája Amerikában. Aztán robogunk tovább, és rögtön két előzetest is mutatok nektek a héten megjelenő képregényekből: először a Venom-szimbióta tombol tovább az Ultimate Spider-Man 126. számában, majd folytatódik az időutazás az X-Mennel és a Fantasztikus Négyessel az Ultimate Fantastic Four / Ultimate X-Men Annual oldalain. Végül, és persze a legkevésbé sem utolsó sorban, újabb adatlappal örvendeztetlek meg majd titeket, és jubileumi nyereményjátékunk eredményhirdetését is megejtem. Ugye, milyen jó lesz nektek ezúttal is?

Ez pedig már a 102. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Beragadt a CapsLock.

AMERIKAI ELADÁSI ADATAOK

Augusztusban öt Ultimate-kiadványra is rátehettük a kezünket, köztük a három szokásos havi megjelenésű sorozat újabb számaival, valamint két minisorozattal. A legnagyobb reményeket, gondolom, ti is az eddig remekül teljesítő Ultimate Origins iránt tápláltatok. Na lássuk, hogy teljesített!

Ultimate-kiadványok helyezése 2008 augusztusában


19. Ultimate Origins #3 (68 ezer eladott példány)

34. Ultimate Spider-Man #125 (55 ezer eladott példány)

45. Ultimate X-Men #97 (47 ezer eladott példány)

59. Ultimate Iron Man 2 #5 (39 ezer eladott példány)

68. Ultimate Fantastic Four #57 (34 ezer eladott példány)


Bizony, szomorú, de az Ultimate Origins megint lejjebb vándorolt a listán, bár a Top 20-ban mondjuk még mindig benne van, ami egy újvilági mininél szép teljesítmény. Egyébiránt a többi cím nagyjából ugyanott végzett, ahol eddig hónapok óta mindig is, bár az sajnálatos, hogy az Ultimate Iron Man 2 fináléja nem végzett valamivel feljebb… Vajon az Ultimatum feldobja majd ezt az erősen stagnáló Ultimate-vonalat…?

ULTIMATE SPIDER-MAN

Emlékeztek még az első Venom-sztorira? Hát arra a részre belőle, amikor Peteren volt a „Ruha”? Végre volt az Újvilágban is fekete Pókember, és ennek akkor nagyon sokan örültek, mind a tengerentúlon, mind itthon. Az viszont már kevésbé tetszett a fekete szerkó rajongóinak, hogy csupán egyetlen részen át viselte Peter. Na de most!!! Most végre újra rajta van a sötét szimbióta, úgyhogy örülhetünk! Szegény Peter persze kevésbé örül ennek… Vajon hogy mászik majd ki ebből? Kiderül a héten megjelenő 126. számból, melyből máris mutatom az előzetest:


Oldalak: 1 2