DC 2009/03-05

DC Rajongók, figyelem! Újra itt a (Heti) DC, mégpedig ezúttal triplakiadással! Íme az első, januári felzárkózó csomag, hiszen mennyi minden történt míg nem találkoztunk, ezeket most mind be is pótoljuk. Lesz itt pároztatós játék Didioval, Eredettörténet Zod tábornokkal, Action Comics, Faces of Evil, Batman, Trinity, Supergirl, Nightwing, Green Lantern, Final Crisis, Superman Beyond, Revelation és Superman. Jó hagyomány szerint ezúttal is háttérképekkel búcsúzom. Vágjunk is bele!

DC NEMZET

Mindannyiunk kedvenc főszerkesztője játékos hangulatban kezdte az évet. Itt egy kis rejtvény, vajon ki mit mondott, párosítástok össze a neveket és az újévi fogadalmakat!

  1. Tudom, hogy nem halt meg és meg is találom, még ha az ördöggel kell cimborálnom is!
  2. Megállítom őket, nem számít kik ők, vagy mik akarnak lenni!
  3. Lelépek, félreállok, de sosem állok le!
  4. Elvette ami a legjobban kell: összetörtem, de ez sosem lassíthat le!
  5. Átvette a helyem, de sosem vállhat azzá, ami én vagyok!
  6. Közelről figyelem majd őket, éber maradok, és vigyázok, nehogy elkövessék a múltbéli hibákat!
  7. Láttam a jövőt, és mindent megteszek, hogy megváltoztassam! Kezdve a halálommal.
  8. Biztosítom, hogy az igazság visszatérjen Gothambe, és minden bűnöző rács mögé kerüljön!
  9. Minden kárt helyre kell hoznom, amit okoztam!
  10. Én leszek a valaha volt legjobb Batman!

A, Triana Prince B, Tim Drake C, Roy Harper D, Vic Stone E, Jason Todd F, John Stewart G, Kate Spencer H, Wally West I, Michael Jon Carter J, Clark Kent

Készült checklist a Final Crisishez, a New Kryptonhoz, a Faces of Evilhez meg még ki tudja, mi mindenhez, és most itt az Origins and Omens lista is, hiszen a januárt a Gonosztevők, de a következő hónapot már a Kezdetek és Ómenek uralják . Dan Didio főszerkesztő ígérete szerint igazi detektívmunka vár ránk, amikor az O&O jelzésű komikokat olvassuk. Új eseményekre, meglepetés sztorivonalakra bukkanhatunk, kalandra (Adventure!!) fel!


Didio feltárta a titkot, a nyártól ezek az új címek várják a Sötét Lovag és „családjának” rajongóit:

Batgirl
Batman
Batman and Robin
Batman: The Streets of Gotham
Detective Comics
Gotham City Sirens
Outsiders
Red Robin
Gotham City Sirens

Íme két kép a rögvest induló Battle for the Cowl (harc a köpenyért ) történetből, melyben Gotham apraja-nagyja igyekszik betölteni az eltűnt igazságosztó által hátrahagyott űrt.

Amint tudjátok , az egész DC kiadó jelenleg hatalmas iramban menetel a Blackest Night esemény felé. A Green Lantern ongoing ban hamarosan Philip Tan veszi át a ceruzát, íme néhány első kép a mestertől:

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7