AllStar – Nem MindenCsillag Ragyog – közösségi finanszírozás

!!! FRISSÍTVE !!!

Az AllStar kampánya lassan eléri a 140%-ot Kickstarteren, így folyamatosan nyílnak meg az újabb támogatói ajándékok. Ha magyarul támogatjátok a kiadvány létrejöttét sem kell lemondanotok ezekről, ugyanis platformtól függetlenül minden – régi és új – támogató megkapja ezeket. Ráadásul, a 100% fölötti összeg magyar és külföldi „indie” alkotóknak megy, akik egy-egy rajzzal szállnak be a projektbe – ezeket A4-es nyomat formájában kapja meg mindenki.

Az eddig elért öt teljesen ingyenes ajándék a következő:

 

– Bolye László A5 méretű kétszínes nyomata
– Kristofor Harris (USA) A4 méretű színes nyomata
– Ambrus Izsák A4 méretű színes nyomata
– Fábián István és Varga Tomi által rajzolt sörkeksz
– Huszka Zsombor A4 méretű színes nyomata

Ha a rendelkezésre álló időben összejön a 150%, akkor Juhász Ernő „BoBy”-ról és más karakterekről szóló eredettörténeteiből 4 oldal a képregénybe kerül (48 oldalas lesz a nyomtatott verzió is mindenki számára). 180%-nál ez további 4 oldallal bővül (azaz 52 oldalas lesz a kiadvány)

További 3330 forintért hamarosan több póló közül is választhattok, illetve Jáger Attila több karakter 3D nyomtatott figura változatán dolgozik, amik hamarosan szintén megvásárolhatóak lesznek.

Hétfőn indult a ZSIGER.hu közösségi finanszírozós kampánya, a cél a tavaly megjelent AllStar – Nem MindenCsillag Ragyog új, színes kiadása. Az eredeti alkotógárdához csatlakozott Varga Tomi (Az Operaház Fantomja, Rémmesék) gondoskodik a profi színezésről – ahogy azt az IDW-nél futó Tini Nindzsa Teknőcökön töltött négy éve alatt tette.

A kampány ötletesen egy duplacsomagban valósult meg:

– angolul, a Cyan.Ninja kiadó segítségével egy klasszikus kickstarteren keresztül lehet támogatni a kiadást. Ha ezt az utat választjátok, akkor természetesen angol nyelven kapjátok a képregényt is.

– magyarul, az allstarcomic.hu oldalon tudjátok támogatni, ahol akár banki átutalással is fizethettek, és megválaszthatjátok a szállítási módot is.

Természetesen, mint ahogy az ilyen kampányoknál már megszokott, az alap ff/színes képregény mellett számos borítóvariáns és rajz közül lehet válogatni, a több mint egy tucat támogatási szint kiválasztásával.

A Kickstarteren a kampány támogatottsága ez alatt a pár nap alatt elérte a 80%-ot, így annak a kockázata, hogy nem jön össze, elég alacsony. Ráadásul az első két hétben ha a „KétCsillag” azaz a 3490 forintos szint feletti támogatással szálltok be, a 200 oldalas magyar Book of Heroes ajándékba jár egyéb – már nem kapható – ZSIGER.hu ajándékokkal együtt!

Ahogy korábban is írtuk, az AllStar egy igazán remek képregény: jó alapötlet, hangulatos rajzok, és egy kis hétköznapi melankólia elegye. Megérdemli a támogatást: ha még nincs meg, azért; ha már megvan, akkor Tomi remek színeiért, vagy egy jó A3-as Steve Fábián rajzért a falra!