Zerocalcare – Torokszorítósdi

Cím: Zerocalcare – Torokszorítósdi
Szerző(k): Zerocalcare
Kiadó: Nimue
Ár: 4200 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 204 oldal
Megjelenés: 2021.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: a kiadó honlapján...

A hazai piac legújabb kiadója, a Nimue hamarosan megjelenteti első kiadványát, méghozzá a népszerű olasz alkotó, Zerocalcare művét. A képregény már előrendelhető!

Első kötetünk a legnépszerűbb olasz kortárs képregényalkotó, Zerocalcare Un polpo alla gola című kötete lesz, ami a magyar keresztségben a Torokszorítósdi címet kapta.
Ha csak annyit mondunk, hogy ez egy zseniális könyv, mondhatjátok, hogy persze, minden kiadó ezt mondja a saját könyveiről. Zerocalcare olyan alkotó, aki tulajdonképpen irodalmat rajzol: nagyon vicces, közben komoly témákról szól, erős önéletrajzi jelleggel. De aki azt hinné, hogy ez köldöknézegetés, az nagyon téved: a Torokszorítósdi teljesen besorolhatatlan, és ezért is nehéz fülszöveget írni hozzá, viszont rendkívül szórakoztató, és na, tényleg zseniális.
A következő napokban többet is elmondunk erről a nagyszerű könyvről, amit azoknak is ajánlunk, akik egyébként nem, vagy csak ritkán olvasnak képregényt. Az olasz közönség is ilyen: a szerző kötetei rendre százezer példány fölött fogynak, Olaszországban példátlanul sokan olvassák a műveit. (Gondoljatok bele: csak hatszor többen vannak, mint mi, vessétek össze ezt a százezret a bevett magyar példányszámokkal…)

Előzetes oldalak:

Egyéb infók a kiadó Facebook oldalán.