Ultimate Universe News #8

Üdv néktek, barátaim! Ha már kedd, akkor nem maradhat el az Ultimate Universe News legújabb kiadása sem természetesen, amely sorban épp a nyolcadik. Hogy repül az idő, igaz? Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy ma már az Ultimate Spider-Man 3. számából fogok nektek előzetes oldalakat mutatni (ismét), színeseket és fekete-fehéreket egyaránt. Már a héten érkezik ez a várva várt kiadvány, úgyhogy ideje rákészülni! Sajnos ezen a híren kívül más nem jutott az e heti összefoglalóba, úgyhogy most gyorsan át fogtok suhanni az egyetlen oldalon… Nincs mit tenni, szegényes hét ez a mostani. Talán majd legközelebb több jön össze.

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ELŐZETES

Újabb előzetes oldalak a 3. számból! Igen, a múlt héten bemutatott előzetes mellé most újabbat kaptok, ezúttal szöveggel, valamit a már látott oldalak fekete-fehér változatait. Elkényeztetlek titeket, igaz? Ejnye, ejnye, túl jó vagyok…

ULTIMATE SPIDER-MAN #3
Várható megjelenés: 2009. október 7.


Most már biztos mindenki nyálcsorgatva várja a holnapi megjelenést, igaz? Én tutira!

Vége, vége, vége, máris itt a vége. Sajnálom, hogy ilyen rövidke lett az UNN, tényleg, de jól tudjátok, hogy nem én tehetek róla. Az Ultimate Marvel 4.0 fórumban kisírhatjátok magatokat jövő hétig, amikor újra találkozunk – talán több hírrel felszerelkezve jövök majd. Addig is sziasztok!