Ultimate Universe News #7

Kipp-kopp! Bejöhetek? Csak én vagyok az, a legfrissebb Ultimate Universe News! Hoztam sok-sok ajándékot is, úgyhogy nem bánjátok meg, ha beengedtek! Lássuk csak… Itt van először is az ULTIMATE SPIDER-MAN szekció, benne az 1. és 2. számok második kiadásainak híreivel, na meg egy igazán fantasztikus előzetes a 3. számból (pókszörnyek és szörnypókok rulz)! Aztán mi van még itt… Ó igen! Az ULTIMATE AVENGERS részleg szintén teli második kiadásokkal, hiszen az 1. és a 2. szám is újra nyomdába került/kerül. Igen, ennyi. Tudom, nem sok, de ez egy lazább hét volt, és hát gyakran van ilyen az Újvilágban. Nem baj, örüljünk annak, ami van!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ÚJ MEGJELENÉS

Nem, nem a 3. szám érkezett meg, csupán az 1. szám beígért második kiadása új borítóval! Aki eddig nem tudta tehát beszerezni ezt a képregényt, most itt a lehetősége újra, hogy nekikezdjen az újvilági Pókember új kalandjainak. Jó, mi? Bizony jó! Minél több második kiadást akarunk, hiszen azok a sorozat sikerét jelzik!

ULTIMATE SPIDER-MAN #1 (MÁSODIK KIADÁS!)
Az új borítót rajzolta: David Lafuente

ELŐZETES

És még egy második kiadás! Úgy van, a 2. szám is nagy népszerűségnek örvendett a tengerentúlon, és minden példányt elkapkodtak belőle, így ez is megy vissza a nyomdába egy második kiadásra! Természetesen most is új borítót kap majd a szám David Lafuente egyik rajzával a képregényből, melyen ezúttal is Peter és Gwen szerepelnek majd (a háttérben Pókemberrel).

ULTIMATE SPIDER-MAN #2 (MÁSODIK KIADÁS!)
Az új borítót rajzolta: David Lafuente
Várható megjelenés: 2009. október 14.

De ez még mind semmi! Tudom, hogy ez érdekel titeket inkább, úgyhogy máris mutatom… a 3. szám előzetesét! Óriáspókok! Pókszörnyek! Pánik New Yorkban! Pókok, pókok, pókok mindenütt! Vagy ez csak egy rossz álom…?

ULTIMATE SPIDER-MAN #3
Várható megjelenés: 2009. október 7.

Pazar, ugye? De most jöjjenek a Bosszú Angyalai!

Oldalak: 1 2