Ultimate Universe News #54

Céklalé! Ismét eljöttem, ismét itt vagyok, ismét itt az Ultimate Universe News, ismétlem önmagam. Erre a hétre előzetesek jutottak csak nekünk, de azok dögivel, kárpótolva minket az új megjelenések hiányáért. Előzetes, előzetes, előzetes mindenhol! Az ULTIMATE SPIDER-MAN szekcióban rögtön megkapjátok például a sorozat 14. és 151. számának előzetesét! Előzetes, előzetes, előzetes! Aztán jön az ULTIMATE AVENGERS a 3. kötet 5. számának előzetesével! Előzetes, előzetes, előzetes! Érkezik a NEW ULTIMATES részleg is a 4. szám előzetesével, valamint az ULTIMATE X egy kis galériával! Előzetes, előzetes, előzetes! A MINISOROZATOK között rögtön három címről is olvashattok majd: az Ultimate Doom 1. számának előzeteséről, az Ultimate Mystery 3. számának előzeteséről, valamint az Ultimate Thor 1. és 3. számainak előzeteseiről! Előzetes, előzetes, előzetes! Az utolsó oldalon pedig… nem, nem előzetesek, hanem az augusztusi kiadványok eladási listája, amely szokás szerint most sem túl vidám, de hát ez van. Na, hányszor írtam le az „előzetes” szót ebben a kis bevezetőben, és vajon hány olvasót riasztottam el ezzel?

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ELŐZETES

Hát elérkezett: a Tainted Love utolsó fejezete! Jobban mondva még nem érkezett el, de hamarosan, egész pontosan ezen a héten jelenik meg a tengerentúlon, és bizonyára ti is kíváncsian várjátok, mi lesz az alakváltók sorsa, és hogyan menekül meg Peter a fogságukból. Lássunk egy kis kedvcsináló előzetest!

ULTIMATE SPIDER-MAN #14
Várható megjelenés: 2010. szeptember 22.

Fáklya és Jégember akcióba lép tehát az alakváltó ellen! Érdekes, érdekes… de még érdekesebb lesz, ha ugrunk pár hónapot, és a decemberi 151. szám előzetesét is megtekintjük (remélem, már senkinek nem kell magyaráznom, miért 151. lesz ez a szám)!

ULTIMATE SPIDER-MAN #151
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Sara Pichelli
Borító: David Lafuente
Várható megjelenés: 2010. december 15.

Az előző, a 10 éves jubileumot ünneplő fejezet megrázó, mindent megváltoztató eseményei után Pókember most kénytelen részt venni némi iskola utáni szuperhős-edzésen. Kezdődnek az órák, ifjú falmászó! Valamint: Peter Parker új barátnője? És ki nem találjátok, ki lesz az! Vendégszereplők egész sora bukkan majd fel Pókember különleges „tanóráin”!

Megrázó, mindent megváltoztató események, igen, igen, új barátnő, már megint, vendégszereplők, szokás szerint… Meglátjuk, mi lesz ebből, de Peternek lassan több csaja lesz, mint James Bondnak. Komolyan. Azt viszont örömmel látom, hogy Pichelli kisasszony még nem távozik decemberben sem!

ELŐZETES

És akkor nézzük, mi vár a Bosszú Angyalaira az év utolsó hónapjában! Utolsóelőtti fejezetéhez érkezik majd a 3. kötet vámpírregéje, és a tét nagyobb és véresebb lesz, mint valaha… Íme az előzetes!

ULTIMATE AVENGERS 3 #5
Írta: Mark Millar
Ceruzarajz: Steve Dillon
Borító: Greg Land
Várható megjelenés: 2010. december 8.

A véres háború egyre inkább eldurvul az élők és a vámpírok között. A vámpírrá vált Amerika Kapitány ellen Fury beveti a nagyágyúkat és pár újoncot is – köztük egy régi ismerőst, Perunt, vagyis az „orosz Thort”, valamint az Óriásokat! Penge egyelőre kénytelen nyugton maradni, míg a vérszívó Hulk egyre csak erősödik, és nagyon úgy tűnik, hogy ez a feladat túl nagy lesz a Bosszú Angyalainak. Mark Millar és Steve Dillon vámpírtörténete, amelyhez foghatót sehol sem látni!

Mondjon bárki bármit erről a sztoriról, ez a borító Greg Landtől… ez szerintem nagyon ott van!

Oldalak: 1 2 3 4