Ultimate Universe News #37

Jupíííí! Újra itt az Ultimate Universe News, méghozzá már a 37. alkalommal! Ez annyira gyönyörűséges és csodálatos dolog, kérem szépen, hogy máris muszáj belekezdenem a tartalom ismertetésébe: Első körben az ULTIMATE SPIDER-MAN szekcióban olvashattok A Csodálatos Pókember legújabb, 82. számáról, melyben tovább háborúznak a szimbióták, és tovább tombol az Újvilág: Hatalom is. Aztán jön egy kis előzetes az amerikai 10. számból Kitty Pryde főszereplésével. A következő részlegben, ami az ULTIMATE AVENGERS lesz, az 1. kötet ítéletét ismertetem – amit TI hoztatok múlt héten! Végezetül egy hosszabb lélegzetvételű bemutató és elemzés következik egy friss megjelenésről, a New Ultimates 2. számáról. Orkseregek az Új Különítmény ellen! Csatára fel, barátaim!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

A CSODÁLATOS PÓKEMBER

Újabb magyar megjelenés! Ez már önmagában örömhír, főleg ha még hozzávesszük azt is, hogy a 82. számban egy vadonatúj ellenség lép színre a borítón is díszelgő Bogár személyében! Összefutnak az Ultimate Spider-Man videojáték és a képregény szálai A szimbióták háborúja 2. fejezetében – és persze közben gőzerővel dübörög tovább az Újvilág: Hatalom is, immár J. Michael Straczynski (A Hihetetlen Pókember) író tolmácsolásában! Két író, két rajzoló, két történet, két világ… két-ség sem fér hozzá, hogy meg kell vennetek ezt a kiadványt (is)!

A CSODÁLATOS PÓKEMBER #82
Fejezetcímek: A szimbióták háborúja (2. rész) / Újvilág: Hatalom (4. rész)
Írta: Brian Michael Bendis és J. Michael Straczynski
Ceruzarajz: Stuart Immonen és Greg Land
Borító: Stuart Immonen

A szimbióták háborúja dübörög tovább… és színre lép a Bogár! A Roxxon vállalat központjának mélyén ott pihen egy kis üvegcse, benne a fekete szimbiótamasszával… és most erre tette rá a kezét a Bogár! Vajon útját tudja állni Pókember ennek a bogaras bűnözőnek, mielőtt valami katasztrófa történik? És miért akarja a S.H.I.E.L.D. is magáénak tudni a lopott anyagot? Valamint: A Fantasztikus Négyes vezetőjét, Reed Richardsot fogságban tartják egy idegen világban – de ezt Nick Fury nem hagyja szó nélkül! Ő és az újvilági hősök elindulnak, hogy kiszabadítsák… bármilyen áron. Vajon sikerrel járnak?Ne habozzatok, barátaim – irány az újságárus, én mondom!

ELŐZETES

Mi lesz Kitty sorsa? Mi? MI???? Na jó, lenyugszom, és moderálom magam, amíg megjelenik a 10. szám, a Tainted Love című sztori 2. fejezete. Csak hát nagyon izgulok a kis Kittyért, akiért legutóbb a kormány marcona ügynökei jöttek el, hogy elcibálják az iskolájából a mutánstörvény értelmében… Lássuk az előzetest!

ULTIMATE SPIDER-MAN #10
Várható megjelenés: 2010. május 12.

De azt azért tisztázzuk, hogy ha Kitty és Kong megint összejönnek, akkor MÉSZÁRLÁSBA kezdek! Khm. Elnézést.

ÍTÉLET: ULTIMATE AVENGERS #1-6

Eredményhirdetés a múlt heti szavazásról!

Hm, ezúttal nem lepődtem meg annyira, kábé ilyesmire számítottam. Elég sokan szavaztatok az átlaghoz képest, ami azt jelenti, hogy jó páran olvastátok az 1. kötetet – és a nagy többség bizony hozzám hasonlóan nem volt megelégedve Millar és Pacheco történetével, bár tűzre azért ti sem vetnétek. Nagy fölényben győzött a 3-as („Elment.”) szavazat, vagyis olyan sem-sem viszonyban vagytok a The Next Generation sztorival. A végeredmény tehát egyértelműen 3, ami tízes skálán valami ilyesmi:

A ti ítéletetek:

Hat buborék, se több, se kevesebb. Ezen tutira nem fogunk összeveszni, nagyjából egyetértek veletek, és merem remélni, hogy a 2. kötet összképe a végén szebb lesz, mint ez volt.

Oldalak: 1 2