Ultimate Universe News #3

Üdv! Természetesen ez a kedd sem maradhat Ultimate Universe News nélkül, úgyhogy csatoljátok be a biztonsági öveket, és készüljetek a bugira Maniac mesterrel! Mondjuk ez mintha enyhe képzavar lenne, hiszen becsatolt biztonsági övvel nem lehet úgy igazán bugizni, de mindegy. Ma ismét egy rövidebb, de annál velősebb összefoglalót hoztam nektek, benne egy újabb Brian Michael Bendis-interjúval az ULTIMATE SPIDER-MAN szekcióban, majd egy előzetessel az Ultimate Spider-Man 2. számából. Aztán következik az ULTIMATE AVENGERS részlegünk pár izgalmas hírmorzsával a sorozat jövőjét illetően egyenesen Mark Millar saját fórumáról, így olvashattok majd például a tolószékes Hulkról és a kannibál Pókemberről. Na? Ígéretes? Akkor hajrá, hírekre fel!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

INTERJÚ: BRIAN MICHAEL BENDIS

Ha egyszer Brian Michael Bendis beindul…! Zsinórban a második interjút tudom nektek szállítani Bendis mestertől, amit most kicsit megvágtam, hogy ne legyenek benne ugyanazok az információk, mint legutóbb, és próbáltam csak az új dolgokat meghagyni nektek. Hogy azért mégse unatkozzatok (és nekem se kelljen annyit fordítani). Öné a szó, Mr. Bendis!

Miért volt szükség egy hathónapos időugrásra a sztoriban?
Nos, ha közvetlenül az Ultimatum után kezdtem volna, New Yorkban mindenhol hullák feküdtek volna, és az nem lett volna olyan szép látvány. Meg aztán izgalmasabb is így a sok változás, amelyek az elmúlt időszakban történtek Peter Parker életében. Új fejezet kezdődött minden tekintetben. Nem lesznek visszaemlékezések, egyszerűen belekerülünk egy vadiúj helyzetbe. Kik vannak még életben? Kivel mi történt? Ki kivel jött össze?

Mennyire alakul át a gonosztevők sora?
Mysterio színre lép, és nem kímél senkit! Maximálisan kihasználja a katasztrófa után kialakult helyzetet. A Vezér és Norman Osborn nincsenek többé, ők az első sorozat főgonoszai voltak. Itt most új szálak kezdődnek, és mindennek a közepén Mysterio áll majd.

Lesznek még más új szereplők is?
Például az Árnyéklepel! Nem, nem fogom elárulni, ki ő! Még azt sem tudhatjuk egyelőre, hogy férfi vagy nő! De nyugalom, nem húzom sokáig a rajongók idegeit, az első sztori során lehull az álarca. Annyit elmondok, hogy egy ismert figura lapul a maszkja mögött, és nagyon távol áll a karakter az eredeti Árnyéklepeltől. Az Ultimatum egyik túlélőjéről van szó, aki úgy érzi, el kell takarnia az arcát mindenki előtt.

Kikre számíthatunk még a sorozatban?
Nem kevés új arcot hozok be a történetbe. Párat még nem szeretnék lelőni közülük, pár más sorozatokból kerül át hozzánk, szóval lesznek itt bőven. Nem is beszélve a teljesen új karakterekről, akik az Újvilágban szerepelnek először! Lesz új gonoszunk is, akinek nincs klasszikus megfelelője!

Köszönjük, Brian!

(Forrás: www.comicbookresources.com)

ELŐZETES

Pörög a Bendis-Lafuente páros! Még egy hónap sem telt el az új sorozat 1. száma óta, de a héten máris érkezik a 2. szám! Korábban már láthattatok belőle egy előzetest, de most itt egy újabb, ezúttal már szövegbuborékokkal. Mennyire jó nektek most, igaz?

ULTIMATE SPIDER-MAN #2
Várható megjelenés: 2009. szeptember 2.


Pókemberből ennyi a hétre – következnek a Bosszú Angyalai!

Oldalak: 1 2