Ultimate Universe News #19

Hínnye, no! Az e heti Ultimate Universe News bizony ismét elég tartalmasra sikeredett, de hát így van ez rendjén, ha már tombol az ünnepi hangulat. Szép ajándék lesz minden kedves olvasómnak ez a sűrű összefoglaló, amelynek máris mondom a rövid tartalmát. Először is: márciusi előzetesek! Bizony, három márciusban megjelenő Ultimate-kiadvány előzetesét és borítóit is be tudom mutatni nektek. Ezek sorrendben az Ultimate Spider-Man 8. száma, a New Ultimates 1. száma (igen, végre elkezdődik márciusban!), valamint az Ultimate Enemy 3. száma. Nem semmi kínálat, igaz? Mindezek mellett még egy friss kiadványról, az Ultimate Armor Wars 3. számáról is be tudok nektek számolni, borítóval, kedvcsinálóval és mélyrehatóbb elemzésekkel együtt. A zárszó pedig a novemberi eladási adatoké lesz, amelyek ugyan nem olyan fényesek, nem olyan nagyszerűek, de lehetnének rosszabbak is. És hé: kaptok még egy kis karácsonyi ajándékot is tőlem az összefoglaló legvégén…

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ELŐZETES

Pókember, Jégember és Fáklya márciusban is nyomulnak tovább Brian Michael Bendis és Takeshi Miyazawa kétrészes sztorijának befejezésében! De hogy pontosan mire is számíthattok, azt az alant látható előzetesben és borítón láthatjátok majd. Nosza, lássuk hát:

ULTIMATE SPIDER-MAN #8
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Takeshi Miyazawa
Borító: David Lafuente
Várható megjelenés: 2010. március 10.

Pókember és csodálatos barátai szemtanúi lesznek egy vadonatúj hős születésének!! De ki ő? Mi a neve? Segítünk egy kicsit: a neve hallatán az olvasók tapsviharban törnek majd ki!! Hamarosan az Újvilág egyik legfontosabb karaktere lesz, úgyhogy ki ne hagyjátok a szuperpáros, BRIAN MICHAEL BENDIS (Ultimate Spider-Man) és TAKESHI MIYAZAWA (Runaways) legújabb fejezetét!

Na? Elcsöppent a nyálatok is, mi? Fúj, azért remélem, nem.

NEW ULTIMATES

Lehetséges volna? Annyi halogatás, ígérgetés, mézesmadzag után márciusban TÉNYLEG kezdetét veszi majd a Különítmény kalandjainak legújabb sorozata? Igaz lenne? Nos, a márciusi előzetesek alapján IGEN! Jeph Loeb és Frank Cho elhozzák nekünk tavasszal az Új Különítményt, új tagokkal, új gonosztevőkkel, és persze sok régi ismerőssel. Vajon ezzel a sorozattal végre újra régi fényében tündököl majd Loeb? Hamarosan kiderül, de ha más nem, az bizonyos, hogy a rajzokra nem lehet majd egy rossz szavunk sem.

NEW ULTIMATES #1
Írta: Jeph Loeb
Ceruzarajz: Frank Cho
Borító: Frank Cho
Alternatív borító: Leinil Francis Yu
Várható megjelenés: 2010. március 3.

Ha csak egy maroknyi szuperhős élte túl az Ultimatum borzalmait, akkor maradt még egyáltalán olyan szupercsapat, amelyre számíthatunk? Hát persze: az ÚJ KÜLÖNÍTMÉNY! Thor eltűnt, és ezzel Loki megkezdheti bosszúhadjáratát Asgard legfélelmetesebb teremtményeivel a Föld ellen. Vasembernek újra össze kell gyűjtenie az Újvilág hőseit, hogy együtt vágjanak bele életük legnagyobb kalandjába. De vajon kik alkotják majd a csapatát? Kiben lehet megbízni? A Különítmény újra szembenéz a gonosszal, és sosem találjátok ki, kik lesznek az ellenfeleik… Talán pár régi barát? A szupersztár páros, JEPH LOEB és FRANK CHO (aki először rajzol újvilági sorozatot) egészen újszerű történetet mesélnek el nektek a Thor Reborn című sztorival!

Igen, jól látjátok az egyik borítón, a sorozat hivatalos címe valóban Ultimate Comics New Ultimates, de én a büdös életben nem fogom ezt használni, az hétszentség. Mennyire idétlenül hangzik már, nem? New Ultimates, és kész. Úgysem használják a többi sorozatnál sem a Comics szót a címekben. Ja igen, és még ezt akartam mutatni nektek:

Emlékeztek még erre a borítóra? A The Ultimates 2 6. számához készült, és ha jól megnézitek, a New Ultimates 1. számának alternatív borítója ennek az átvariálása. Csak úgy tűnik, hamarosan az Oltalmazók tagjai Valkűrhöz hasonlóan igazi szupererőket kapnak, és akkor lesz nemulass. Mindenesetre jópofa ötlet a két borító összevetése szerintem.

Oldalak: 1 2 3