Ultimate Universe News #19

Novemberben összesen két újvilági kiadványt vehettünk kezeink közé, nevezetesen a két fősorozatot. Vajon mennyi esélye volt az ősz utolsó hónapjában ennek a két kis magányos képregénynek az eseményektől hemzsegő többi Marvel-cím és a DC ellen? Lássuk:

2009. NOVEMBERI HELYEZÉSEK


18. Ultimate Avengers #4 (59 ezer eladott példány)

36. Ultimate Spider-Man #4 (49 ezer eladott példány)

Nem jó ez így, igaz, barátaim? A DC továbbra is uralja a Top 10-et a Blackest Night címeivel (7 DC-cím és 3 Marvel-cím található az első tíz között novemberben), így nemcsak az újvilági, de úgy összességében a Marvel-sorozatok is negatív rekordokat döntögetnek. Vajon lesz esélye a Marvelnek kitalálni ebből a fekete éjszakából? És mi lesz az Ultimate-címek sorsa? Ugyan az Ultimate Avengers a Marvel saját listáján még mindig a 10. helyen van, és csak az olyan nagy nevek előzik meg, mint az Amazing Spider-Man, a New Avengers vagy az Uncanny X-Men, de akkor is: folyamatosan csökken az eladott példányok száma. Az Ultimate Spider-Man-ről már nem is beszélek, ami már az első 30-ból is kiesett és 50 ezer alá csúszott az eladott példányainak a száma, pedig rendre kiváló kritikákat kap. Ki érti ezt? Már az eredeti sorozat 4. száma is megelőzi 2000-ből…

Ultimate Spider-Man #4 – 11. helyezés, 59 ezer eladott példány

Persze akkoriban a Marvel uralta a toplistát, és nem volt ennyi esemény sem. Mindettől függetlenül bele kéne húzni, Bendis és Millar, mert Loeb le fog titeket alázni a New Ultimates megjelenésekor!

Akkor itt a vége. Ráadásul nemcsak erre a hétre, hanem erre az évre is. Idén most jelentkeztem utoljára, mert most elmegyek egy jól megérdemelt téli sítúrára, és csak jövő év elején térek vissza közétek. Addig úgyis pihentek ti is, pihen a képregénypiac is, szóval csend lesz és béke. Ha mégis unatkoznátok, az Ultimate Marvel 4.0 fórum nyitva áll majd előttetek, szóval semmi pánik. Én pedig még az utolsó szó jogán nagyon boldog és békés karácsonyt, és persze hasonlóan boldog új évet kívánok nektek, és egy sikeres, újvilági címekben gazdag 2010-es esztendőt! Az ajándékom alant láthatjátok, melyért Al Rio mester rajztehetségét kell dicsérni. Sziasztok!

Oldalak: 1 2 3