Ultimate Universe News #18

Lekváros bukta! Gondolom, mostanság kevesebb időtök jut a képregényekre, mert már mindenki karácsonyi lázban ég, számoljátok, hogy hány napot kell még iskolába járni és/vagy dolgozni, és talán már a karácsonyi ajándékok vásárlásába is belekezdtetek. Ebben a nagy ünnepi hóbelebancban (te jó ég, milyen rég használtam ezt a szót…) az Ultimate Universe News is kicsit karcsúbbra sikeredett, de hát nem ez az első, és nem is az utolsó ilyen alkalom. A minisorozatokra fogok koncentrálni ezen a héten, egészen pontosan az Ultimate Armor Wars és az Ultimate Enemy számaira. Az előbbinek a hamarosan megjelenő 3. számából hoztam nektek pár gyönyörűséges előzetes oldalt, míg az utóbbi kapcsán a rajzoló, Rafa Sandoval osztott meg a nagyérdeművel pár előzetes vázlatot és fekete-fehér oldalt, és én persze azonnal lecsaptam rájuk. Leljétek ti is örömötöket bennük!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ULTIMATE ARMOR WARS

Sokat kellett várnunk egy kis be nem tervezett csúszás miatt, de a héten végre érkezik a mini 3. száma. Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, azaz a Vasember kontra Bram Velsing csatában. Két Vasember-páncél, egy piros-sárga, egy lila-szürke, nagyjából megegyező erők… Vajon ki lesz a győztes? Hát az, akinél ott van ütőkártyaként Justine Hammer kisasszony is!

ULTIMATE ARMOR WARS #3
Várható megjelenés: 2009. december 16.


Hamarosan tehát: Warren Ellis és Steve Kurth sztorijának 3. fejezete!

ULTIMATE ENEMY

Közeleg, közeleg, közeleg az Újvilág Ellensége… Hogy ki lesz az, arra nem ma fog fény derülni, de arra igen, hogy a rajzoló, Rafa Sandoval hogyan készül a főszereplők rajzolására. Íme pár fekete-fehér vázlat tőle a sztori főbb karaktereiről, valamint a múlt héten bemutatott oldalak fekete-fehér változatai!


Nekem bizony tetszenek. Hát nektek?

Búcsúzom most ismét tőletek, és ha végre nekem is lemennek a vizsgáim, talán jövő héten szaftosabb UUN-t tudok nektek összeállítani. Az már biztos például, hogy legközelebb kitárgyaljuk a nem túl szívderítő novemberi eladási adatokat, és talán már a márciusi kiadványokról is tudok előzeteseket hozni. Az Ultimate Marvel 4.0 fórum ragyogja be addig mindennapjaitokat – én most balra el! Sziasztok!