Ultimate Universe News #16

Yo-ho-ho! Szervusztok, barátaim! Hadd köszöntselek titeket az Ultimate Universe News 16. kiadásának bevezetőjében, amely oly sok nyálcsorgató finomságot vetít majd előre, hogy majd csak néztek! A főszerep ezen a héten az ULTIMATE AVENGERS szekcióé lesz természetesen, hiszen megjelent végre az Ultimate Avengers 4. száma a tengerentúlon. Egy kis ismertető után egy részletesebb elemzést is nyújtok majd nektek a kiadványról az összes szereplővel és eseménnyel együtt. De előtte persze még szerepet kap az ULTIMATE SPIDER-MAN részlegünk is, benne A Csodálatos Pókember legújabb, 77. számának bemutatójával (Tűzcsillag színre lép!), valamint az amerikai vonalon az Ultimate Spider-Man 5. számának előzetesével (Jégember visszatér!). Jó lesz? Jó lesz hát! Naná.

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

A CSODÁLATOS PÓKEMBER

Megkésve bár, de törve nem, itt A Csodálatos Pókember novemberi, 77. számának bemutatója és kedvcsinálója! Különleges kiadvány ez rengeteg vendégszereplővel, az Egy Manó halála befejezésével, valamint egy új sztori, az Azért vannak a jó barátok… nyitányával! Vajon végül melyik Manó leli halálát ebben a számban? Mi lesz Norman és Harry sorsa? És kik ezek a „jó barátok” a második történet címében? Vajon… ki lesz a rejtélyes Tűzcsillag…?

A CSODÁLATOS PÓKEMBER #77
Fejezetcím: Egy Manó halála (4. rész) / Azért vannak a jó barátok… (1. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Stuart Immonen
Borítórajz: Stuart Immonen

Elérkezett hát az Egy Manó halála gyilkos fináléja! Ez Pókember végső csatája a Zöld Manó és fia, a Vészmanó ellen! Évek óta haladtunk ehhez a tragikus végkifejlethez, amely során végleg lezárul a Peter Parker, Norman Osborn és Harry Osborn között feszülő konfliktus. Senki se hagyja ki ezt a megrázó befejezést! Majd: kezdetét veszi az Azért vannak a jó barátok…, melyben újabb kalandok várnak az ifjú Peter Parkerre! A Fantasztikus Négyes tagjával, Johnny Stormmal még mindig jó barátok, de a forrófejű fiú továbbra sem mondott le Peter osztálytársáról, Liz Allenről. Ám Liznek van egy sötét titka… Egy titok, amely hamarosan az iskolája minden egyes diákjának az életét megváltoztatja!


Nyomás megvásárolni, mert a borítón Pókember, Jégember és Tűzcsillag nem várnak senkire!

ELŐZETES

Itt van hát a december, barátaim, a Mikulás, a karácsony és a szilveszter hónapja – de még mindezek előtt a héten jön egy másik fontos esemény, az Ultimate Spider-Man 5. számának megjelenése, amely idén az utolsó lesz az új sorozat első sztorijának utolsóelőtti részével. Vajon mi vár Pókemberre Mysterio fogságában? Mi fog történni vele a hídon lezajlott csata után? Részben választ kapunk a kérdéseinkre az alábbi előzetes oldalakból, és még egy rég nem látott ismerőst, Jégembert is viszontláthatjuk… egy gyanúsan ismerős, vörös kapucnis szerkóban.

ULTIMATE SPIDER-MAN #5
Várható megjelenés: 2009. december 3.

Baljós, nemde? Na, meglátjuk, mi sül ki ebből, de most jöjjenek a Bosszú Angyalai!

Oldalak: 1 2