Ultimate News #82

Üdv, újvilági rajongók! Itt van a kedd, itt van újra, és mint általában, most is vele együtt érkezett az Ultimate News, immár a 82. alkalommal! Ezúttal is csak ajánlani tudom magamat, hiszen ismét mindenféle finomságot hoztam nektek! Bemutatom például az Ultimate Spider-Man 121. és az Ultimate Fantastic Four 53. számát, majd csatolok melléjük sok-sok érdekes kritikát. Előzetesek is lesznek, méghozzá az Ultimate X-Men és az Ultimate Human a héten megjelenő számaiból. Zárásként pedig mi mást is olvashatnátok, mint a már jól megszokott adatlapot. Mit mondhatnék még ezek után? Semmit, úgyhogy inkább csapjunk bele máris a lecsóba!

De lecsó előtt figyelmeztetés: SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Most pedig akkor a lecsó maga!

ULTIMATE SPIDER-MAN

„Igen, élt egy gyöngyhajú lány, álmodtam vagy igaz talán…” Ja, nem, bocs, most nem ARRÓL az Omegáról, hanem a Vörös Omegáról lesz szó! Kicsit összekeveredtem. Szóval megjelent a 121. szám, ami egy laza kis átvezető sztorit tartalmaz a Vörös Omega visszatérésével, J. Jonah Jamesonnal, Peter és Kitty baba-projektjével, valamint a diáklét megannyi kihívásával. Senki ne számítson drámai fordulatokra és fogcsikorgató izgalmakra, csak egy nyugisabb kis töltelékfejezetre. Annak viszont pont megfelel ez a szám.

Ultimate Spider-Man #121 – The Worst Day in Peter Parker’s Life (1. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Stuart Immonen

Vörös Omega visszatér! A kegyetlen bérgyilkos vérre szomjazik… méghozzá J. Jonah Jameson vérére! De vajon mit akar ő a Hírharsona főszerkesztőjétől? És mit tehet ellene Pókember? Kiderül a kritikusok által is méltatott sorozat legújabb számában!

ULTIMATE X-MEN

Mindennek vége!!! Vagy legalábbis az Apokalipszis-sztorinak biztos. Hogy tényleg bekövetkezik-e az apokalipszis, vagy a Főnix és az X-Men valahogy mégis legyűrik a bivalyerős mutánst, az már a napokban kiderül a 93. szám oldalain. Robert Kirkman utolsó történetének utolsó része hamarosan tehát megjelenik, és hogy mire számíthatunk benne, azt szerintem elég jól felvázolja ez a pár oldalas előzetes alant.


ULTIMATE FANTASTIC FOUR

Itt a vége, fuss el véle! A fináléjához érkezett a Kozmikus Kocka és Thanos története, lezajlik a végső csata, a Kocka sorsa eldől, van, aki meghal, van, aki visszatér az élők közé, és ismét vendégszerepet kap egy rakás újvilági hős. Aki eddig nyomon követte a Kozmikus Kockával kapcsolatos viszontagságokat, az semmiképp se hagyja ki a mindent lezáró 53. számot, aki pedig nem, nos, szerintem az is tehet vele egy próbát. Megéri.

Ultimate Fantastic Four #53 – Four Cubed (4. rész)
Írta: Mike Carey
Ceruzarajz: Tyler Kirkham
Borítórajz: Gabriele Dell’Otto

A Kozmikus Kocka és Thanos történetének fináléja! Mr. Fantasztikus állapota kritikus. A Láthatatlan Nő és Fáklya átálltak a sötét oldalra. Egyetlen remény maradt tehát: a Lény! Rá vár a feladat, hogy megkaparintsa Thanos karmai közül a hatalmas erejű Kozmikus Kockát!

Oldalak: 1 2 3