Ultimate News #79

Egyszer fent, egyszer lent, kedves olvasóim. Múlt héten a csúcson voltunk hat oldalnyi hírrel, de most sajnos egy jóval rövidebb összefoglalót tudok csak nektek adni. De a minőség jócskán kárpótol majd titeket a mennyiségbeli hiányosságokért az Ultimate News e heti kiadásában is, ezt garantálom! Szót ejtek majd a The Ultimates 3 3. számának új kiadásáról, hoztam egy rövidke interjút, melynek témája az Ultimate Spider-Man, valamint néhány kritikát a két hete megjelent újvilági kiadványokról, amelyekkel még adós voltam nektek. Ó, és persze az adatlap sem maradhat el ezúttal sem! (Ja, és észrevettétek, hogy végre Maniac vagyok Maniax helyett? :) )

Máris itt a figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Csodás.

INTERJÚ – RALPH MACCHIO

A riportalany: Ralph Macchio, az Ultimate Spider-Man szerkesztője. A téma: az Ultimate Spider-Man Warriors című sztorija, valamint a volt rajzoló, Mark Bagley. Igen, ez fut jelenleg A Csodálatos Pókember oldalain is Harcosok címmel, tehát még magyarországi aktualitása is van az interjúnak. Csudajó! Kár, hogy ilyen rövid…

Mit gondolsz a Warriors című történetről és Mark Bagley rajzairól benne?
Imádtam, főleg az első két részt (melyek magyarul A Csodálatos Pókember 56. számában olvashatók – Maniac)! Megismerjük a Holdlovagot, visszatér Elektra, és Brian Michael Bendis mindkettejüket hihetetlen profizmussal ábrázolja! Az egész hangulat remek volt, az alvilági bandák, az ellenük fellépő igazságosztók, a Vezér ármánykodása… Kiváló! Nagyon tetszett az is, ahogy a Vezér egy igen nehéz döntéshelyzetbe kényszerítette Pókembert. Vele akarja eltakaríttatni a riválisát, Kalapácsfejet az útból azzal, hogy megpróbálja meggyőzni őt, mennyire gonosz is ez az újonnan felbukkant gengszter. De ha Pókember tényleg elintézi Kalapácsfejet, akkor a Vezérnek segít, akit annyira gyűlöl. Komoly dilemma ez az ifjú hősnek. És hogy mit gondolok Mark Bagley rajzairól? Mint mindig, itt is fantasztikusak! Igazi gyönyör a szemnek. Ez az ő sorozata, nem kétséges. Egy szuper bandaháborús történet tehát ez, király mellékszereplőkkel és csodálatos rajzokkal. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Köszönjük, Ralph!

Na, én MONDTAM, hogy nagyon rövid.

THE ULTIMATES

Újabb hét, újabb új kiadás, újabb alternatív borító. Ezúttal a 3. számnak jelent meg a második kiadása, és a már megszokott módon a képregény oldalaiból készült hozzá a vadiúj borító. Annak pedig, aki már a 3. kötet 4. számát várja tűkön ülve… Nos… A legfrissebb hírek szerint a megjelenés átcsúszott áprilisról júniusra. Igen. Júniusra. Az 5. szám pedig így egészen augusztusig tolódott. Igen. Augusztusig. Hát… mit is mondhatnék? Semmit. Inkább csak csöndben mutatom a borítót…

Oldalak: 1 2 3