Ultimate News #51

ULTIMATE X-MEN

Nehéz elfogultan beszélnem a jelenlegi kedvenc sorozatomról, de azért megpróbálom: Pajtások, örvendjetek!!! Holnap végre folytatódik a Kirkman-Paquette páros eddigi legizgalmasabb sztorija, a Sentinels!!! Új X-Men!!! Őrök!!! Mutáns Felszabadítási Front!!! Fenris ikrek!!! Viszály!!! Kaland!!! Akció!!! Érzelmek!!! Mogyoróvaj!!! Előzetes!!! Itt!!! Most!!! Olvassátok!!!


Hm… Azt hiszem, nem sikerült olyan elfogultan fogalmaznom, mint szerettem volna… Na sebaj. Zárásként jöjjön két kép…

…valamint egy pöpec háttér háromféle felbontásban. Katt ide hozzá.

ULTIMATE FANTASTIC FOUR

Ebben a hónapban véget ért az Ezüst Utazó története, és a Fantasztikus Négyes a segítségével talán végre legyőzi az álnok Pszichót is. Meglátjuk. Sajna még várni kell egy keveset magára a képregényre – viszont amire már egy percet sem kell várnotok, az az előzetes. Voilá:


MINISOROZATOK

Ultimate Power

Még egyetlen nap, pajtások, és minden kiderül. Na jó, talán minden nem, de az biztosan, hogy Jeph Loeb tényleg hozza-e majd azt a magas színvonalat az Ultimate Power utolsó számaiban, mint amilyet ígérget már hónapok óta. Nem lesz könnyű dolga, ha el akarja feledtetni velünk az eddigi, igen-igen gyengécskére sikeredett hat számot. De azért bízzunk benne. Már csak azért is, mert az előzetes alapján úgy tűnik, tényleg egész jóra sikeredett a 7. szám. Végre bepillantást nyerünk a múltba, és megtudjuk, mi a fészkes fenét keres a Legfőbb Légió világában Fátum, és ahogy így elnézem ezt a hét oldalt, mintha már végre valamicske szöveg is kezdene megjelenni a rajzok mellett. Ez mindenképp dicséretes, mert ugye eddig inkább csak a képekben gyönyörködhettünk, olvasnunk nem sokat kellett. Na majd meglátjuk. Íme az előzetes:


Most pedig jöjjön végre a már múlt héten is említett háttér, amely a sorozat utolsó számának borítójából készült! Sajnos technikai okok miatt legutóbb elmaradt a link, ahol megtalálhatjátok ezt a gyönyörűséget háromféle felbontásban, de most itt van, csak nektek: Ide kell kattintatni most jól rá.

Oldalak: 1 2 3