Ultimate News #144

MINISOROZATOK

Ultimatum

Érkezett a Marveltől két kedvcsináló előzetes a sorozat utolsó számához, ami talán, TALÁN e hónap végén tényleg befejeződik. Nem fordítottam le őket kivételesen, mert ennyi angoltudással nyilván mindenki rendelkezik (aki mégsem: THE END – VÉGE). Azt hiszem, ezen képek alapján eléggé egyértelmű már, mi vár az Újvilág egyik kulcsfigurájára a fináléban…

KÉRDEZZ-FELELEK

Nem is emlékszem már, mikor volt utoljára ilyen rovatunk, melyben a Marvel fejesei válaszolnak fórumozók, e-mailezők kérdéseire, felvetéseire, úgyhogy épp itt az ideje ennek is. Maga Joe Quesada fog néhány rajongónak sejtelmes, nem túl konkrét választ adni az alábbiakban. Olvassátok jó kedvvel, bőséggel!

Lesz még a jövőben valamikor Ultimate X-Men?
Joe Q: „Hűha, hát ez attól függ ugye, hogy lesznek-e még egyáltalán mutánsok az Ultimatum után! Ha majd az a sztori befejeződött, visszatérhetünk erre a kérdésre.”

Tényleg minden teljesen újra fog indulni az Ultimatum után az Újvilágban?
Joe Q: „Na igen, sok érdekes kihívással kellett szembenéznünk azzal kapcsolatban, hogy milyen irányba is akarjuk elvinni ezt a világot. Az Ultimatum előtt visszatekintettünk az elmúlt évekre, amelyek ugyan nagyon-nagyon sikeresek voltak, de azért akadt bennük jó pár ballépés a részünkről – pár olyan is, amit csak mi fedeztünk fel, de a rajongók nem. Ezeket mindenképp ki akartuk javítani az Ultimatum után. Mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy maradjanak velünk, és meglátják, mi lesz. Senki sem fog számítani a közelgő változásokra, ezt megígérhetem, hiszen az Újvilágnak épp az a lényege, hogy váratlan, megrázó fordulatokat írhatunk. Itt nem kell annyira szigorúan, bizonyos határok között mozognunk, mint a klasszikus univerzumban. Az Újvilágban bármilyen meglepő, radikális eseményt megírhatunk, és épp ez a szép ebben. Egyébiránt itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy nyilvánosan is köszönetet mondjak Damon Lindelofnak, aki volt oly kedves, és kisegített minket az ötleteivel, amikor az Újvilág jövőjéről értekeztünk. Igazi zseni az az ember.”

A karakterek továbbra is fognak öregedni?
Joe Q: „Sajnos az is egy súlyos hiba volt a részünkről, hogy egyes szereplők túl gyorsan és túl sokat öregedtek. Ezentúl a szereplőket megpróbáljuk olyan fiatalnak tartani, amennyire csak lehet, anélkül persze, hogy leállna az öregedésük.”

Megmagyarázzátok majd, hogyan szerezte vissza Nick Fury az elvesztett karját?
Joe Q: „Igen, mindenképp. Nem a közeljövőben, de ez a kérdés nem marad válasz nélkül. Ez egy érdekes titok lesz az Újvilágban, amire előbb-utóbb fény derül.”

(Forrás: http://www.comicbookresources.com)

Záróra, gyermekeim, úgyhogy sipirc haza! Na jó, na jó, az Ultimate Marvel 4.0 fórumon még elidőzhettek azért egy kicsit, ha gondoljátok, és búcsúzóul még megkapjátok az Ultimate Comics Spider-Man, az Ultimate Comics Avengers és az Ultimate Comics Armor Wars 1. számainak speckó alternatív borítóinak képeit. Persze igazán ezeket így nem lehet értékelni, hiszen extra fóliás-hologramos borítókat kapnak majd ezen kiadványok, melyek kézben tartva, nyomtatott formában nyújtanak majd maximális élményt. A Marvel egyébként ezzel a három Ultimate Comics-számmal akarja elkezdeni ezeknek a borítóknak a terjesztését. Nos, sok sikert hozzá!

(De hiszen nincs is ott a címben a Comics szó…)

Oldalak: 1 2